După anunțul făcut de Liviu Dragnea, naistul Nicolae Voiculeț, un membru AUR, a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care promovează noul partid al lui fostului politician.

Nicolae Voiculeț compară autoritățile cu poliția secretă

Nicolae Voiculeț s-a remarcat în spațiul online prin mesaje anti-europene, dar și prin mesaje în care susține că pandemia de COVID-19 este „închipuită” și vorbește despre „dictatura sanitară”.

Anul trecut, Nicolae Voiculeț cerea interzicerea publicațiilor care au spus despre partidul AUR că ar avea orientări pro-Kremlin.

Voiculeț a candidat în 2020 pe listele AUR pentru un post de senator

Voiculeț a mers la vila lui Dragnea din București pentru a-i aduce un omagiu, asta după ce acesta din urmă a fost eliberat din închisoare.
„Cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare”, a spus Voiculeț în timp ce era îmbrățișat de Dragnea.

Regimul din închisoare și eliberarea lui Dragnea

Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, la Realitatea Plus, că în penitenciar “a fost ca în iad”, că i s-au ascultat telefoanele şi că a avut “un regim preferenţial negativ”.

″În penitenciar a fost ca în Iad. Din păcate, sistemul penitenciar din România este gândit greşit şi societatea în ansamblu greşeşte pentru că tratează într-un mod atât de superficial şi contrar a tot ceea ce se întâmplă în ţările dezvoltate din vest, unde se pune foarte mult accent pe condiţiile din penitenciare şi pe consilierea psihologică. Eu am avut un regim preferenţial negativ”, a spus Dragnea.