La asta nu se aștepta nimeni. Dragnea și-a emoționat o colegă până la lacrimi. S-a întâmplat chiar la ultima apariție înaintea alegerilor europarlamentare. Acesta a spus că şi-ar dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european. Prezentă în emisiune, Rovana Plumb a fost vizibil emoţionată şi i-au dat lacrimile.

„Eu mi-aş dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european din partea României. Mi-aş dori lucrul ăsta pentru că am avea pentru prima dată un comisar european din partea României care nu va uita România. Nu poţi să mergi acolo să lucrezi doar pentru ţara din care provi, dar nici să lucrezi doar pentru alţii, aşa cum s-a întâmplat, pentru că Cioloş n-a ţinut cont de interesele României”, a spus Liviu Dragnea, în direct la RTV.

Prezentă în studio, Rovana Plumb a fost emoţionată de acest anunţ al liderului PSD şi a lăcrimat.   „Sunt emoţionată în această seară. De altfel, am fost emoţionată în toată campania, pentru că ne-am întâlnit în această campanie cu mii de oameni şi am avut bucuria să îi vedem cu zâmbetul pe buze. (…) Sunt onorată de propunerea pe care domnul preşedinte aţi făcut-o, vă mulţumesc, e o responsabilitate foarte mare”, a afirmat ulterior Rovana Plumb.

Rovana Plumb deschide lista candidaţilor PSD la alegerile europarlamentare.