LIVE VIDEO România – Austria! Luptă crâncenă în grupele Ligii Naţiunilor în direct la Pro TV. Tricolorii vor să întoarcă norocul

SCOR LIVE ROMÂNIA – AUSTRIA 0 – 1

România primește un gol în minutul 74, după o serie de ratări majore ale tricolorilor.

Meciul a început, scorul este 0 – 0 în minutul 26.

Miercuri, începând cu ora 21:45, va avea loc meciul România – Austria, în etapa a patra a grupelor Ligii Naţiunilor.

Meciul va avea loc pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, arenă pe care tricolorii nu au pierdut niciodată. „Aici, la Ploiești, naționala nu a pierdut vreodată, deși a disputat 10 partide, amicale și oficiale, începând din 1966! România a obținut 8 victorii și 2 remize, întâlnind, ce-i drept, mai mereu reprezentative considerate inferioare valoric, precum Molova, Finlanda, Luxemburg, Lituania sau Malta”, transmite Federaţia Română de Fotbal.

LIVE VIDEO România – Austria

Gazonul se prezintă în condiții bune. Ieri, doar naționala Austriei s-a antrenat pe „Ilie Oană”, tricolorii optând pentru o ședință de pregătire la Mogoșoaia, în cantonament. Pe arena din Ploiești nu s-a mai jucat niciun meci din 26 septembrie, atunci când s-au întâlnit Petrolul cu Dunărea Călărași într-un meci din Liga 2.

LIVE VIDEO România – Austria! Luptă crâncenă în grupele Ligii Naţiunilor în direct la Pro TV. Tricolorii vor să întoarcă norocul

Din păcate, naţionala României vine după două înfrângeri care în mod sigur au afectat moralul jucătorilor: 1-2 cu Islanda şi apoi usturătorul 0-4 cu Norvegia.

Austria a câștigat primele două partide ale acțiunii din luna octombrie, 2-1 cu Grecia, într-un joc amical, și 1-0 cu Irlanda de Nord, în etapa a treia a grupei 1, Liga B din Liga Națiunilor.

Înaintea meciului, Austria este liderul grupei, cu șase puncte, la egalitate cu Norvegia, în timp ce România se află pe poziția a treia, cu două puncte mai puțin. În tur, la Klagenfurt, România a reușit să se impună cu 3-2, notează Digisport.

LIVE VIDEO România – Austria! Luptă crâncenă în grupele Ligii Naţiunilor. Tricolorii vor să întoarcă norocul

Selecţionerul Mirel Rădoi nu va putea conta în meciul de miercuri pe Vlad Chiricheş, Florinel Coman, Sergiu Hanca și Dragoș Grigore.

Într-o conferinţă de presă online susţinută marţi, Mirel Rădoi a afirmat că face faţă presiunii după înfrângerile cu Islanda şi Norvegia, el precizând că în trecut chiar şi antrenorii cu rezultate la prima reprezentativă au fost criticaţi.

„Eu fac faţă presiunii, de asta îmi şi asum toate lucrurile negative care apar la echipa naţională. Şi e normal să apară, pentru că nu am avut evoluţiile aşteptate. Au fost câteva critici chiar şi când eram pe primul loc în Liga Naţiunilor, deci din punctul ăsta de vedere trebuie să facem faţă. E greu de anticipat cât de repede sau cât de târziu eşti contestat. E clar când nu apar rezultatele aşteptate vor fi critici la adresa antrenorului naţionalei.

Mereu s-a întâmplat asta, chiar şi la antrenorii care au avut rezultate. Deci tot au fost criticaţi, iar din punctul ăsta de vedere nu ar trebui să avem o problemă. Însă trebuie să îi facem pe băieţi să înţeleagă că fiecare meci pentru echipa naţională este capital”, a spus selecţionerul României.

LIVE VIDEO România – Austria! Luptă crâncenă în grupele Ligii Naţiunilor în direct la Pro TV. Tricolorii vor să întoarcă norocul