Dacă până anul trecut trei organizații profesionale își făceau inutil concurență, prin înscrierea acelorași unități de cazare în programe diferite, anul acesta Federația Patronatelor din Turismul Românesc ( FPTR) , Asociația LITORAL – DELTA DUNĂRII, și Patronatul ANAT au semnat unui protocol de colaborare pentru la unificarea programelor “O săptămână la mare” și “Litoralul pentru toți”. Astfel, se vor utiliza aceleași tarife și comisioane.
Cele trei asociații au lansat împreună, pe 18 august , programul   “Litoralul pentru toți”, hotelurile înscrise în program urmând să practice urmatoarele tarife:         
Hotel 5 * cu mic dejun :  549 lei
Hotel 4* cu mic dejun : 439 lei
Hotel 3* cu mic dejun: 379 lei
Hotel 3* fara mic dejun: 249 lei
Hotel 2* cu mic dejun: 279 lei
Hotel 2* fara mic dejun: 209 lei
Hotel 1* fara mic dejun: 179 lei
Biletele au fost puse în vânzare  în agențiile de turism începând din 19 august 2011 si, până în prezent, s-au înscris în program 40 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție un număr de aproximativ 6.500 de locuri pe serie (aproximativ 40.000 de turiști în șase serii ale programului).
De asemenea, turiștii care achiziționează un sejur prin acest program beneficiază și de un voucher de atracții Litoral, oferit de Consiliul Județean Constanța. Voucherul asigură intrare gratuită la una dintre următoarele obiective turistice:
• Muzeul de istorie și arheologie Constanța
• Muzeul de artă populară Constanța
• Acvariul Constanța.