Perioada de desfăşurare a programului "Litoralul pentru toţi" va fi de o lună şi jumătate, data finală fiind estimată pentru 15 octombrie.

Potrivit FPTR, biletele au fost puse în vânzare în agenţiile de turism, iar în ofertă s-au înscris 40 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un numâr de aproximativ 6.500 locuri pe serie, echivalentul a 40.000 de turişti cazaţi.

Turiştii care achiziţionează un sejur prin intermediul programului vor beneficia de un "voucher de atracţii litoral", oferit de către Consiliul Judeţean Constanta, şi care asigură o intrare gratuită la unul dintre următoarele obiective turistice din Constanţa: Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul de Artă Populară sau Acvariul.

Tarifele practicate în cele şase serii ale programului social sunt cuprinse între 179 de lei de persoană la un hotel de o stea (numai cazare) şi 549 lei de persoană la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus. În toate variantele de cazare, sejurul este de şase nopţi.

Listele cu unităţile de cazare sunt actualizate zilnic pe site-urile celor trei asociaţii partenere în program, respectiv FPTR, Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Patronatul ANAT.
Sursa: Agerpres