Lia Olguța Vasilescu anunță un nou beneficiu pentru elevi! Este vorba despre vestea transmisă recent de către aceasta pe propria pagină de socializare. Conform celor scrise luni, 8 februarie, Primăria Craiova începe derularea programului de transport școlar cu două zone pilot, care sunt și cele mai aglomerate dimineața

„Primăria Craiova începe derularea programului de transport școlar cu două zone pilot, care sunt și cele mai aglomerate dimineața: zona centrală care cuprinde Colegiile Carol I si Elena Cuza și zona Brâncuși unde funcționează Școala 2 Traian, Școala Terraveda și Liceele CFR și Brâncuși”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Lia Olguța Vasilescu anunță un nou beneficiu pentru elevi

De asemenea, primarul a explicat că urmează să fie convocată și comisia de sistematizare pentru aprobarea noilor stații iar programul „va fi aplicat pe fonduri europene, urmând să depunem un proiect pentru achiziționarea autobuzelor și microbuzelor necesare.”

„Părinții urmează să își dea acordul pentru ca elevii din clasele primare să folosească acest tip de transport gratuit, RAT Craiova va pune la dispoziție autobuzele necesare, precum și însoțitorii elevilor pe traseul acasă-școală și retur, iar Primăria va asigura finanțarea și va crea alveolele necesare staționării autobuzelor.

Mâine urmează să fie convocată și comisia de sistematizare pentru aprobarea noilor stații. Programul Transport școlar pentru toate unitățile de învățământ va fi aplicat pe fonduri europene, urmând să depunem un proiect pentru achiziționarea autobuzelor și microbuzelor necesare”, a conchis aceasta.

Primăria Municipiului Craiova vine cu vești proaste

Primăria Municipiului Craiova a anunţat că va continua campania de ridicare a mașinilor fără stăpân de pe domeniul public.

Potrivit sursei citate, mai mult de zece autovehicule au fost deja ridicate de pe domeniul public. De asemenea, acestora li se vor aplica prevederile legii privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale.

Este vorba despre 11 mașini care au fost semnalate de locuitorii orașului.

„1. Autoturism marca Audi, de culoare albastră, cu număr de înmatriculare DJ.94.VYP, situat pe Bld. Dacia, bl. H.2;

2. Autoturism marca Daewoo Cielo, de culoare galbenă, cu număr de înmatriculare DJ.06.ZRG, situat pe Bld. Dacia, bl. H.2;

3. Autoturism marca Dacia Solenza, de culoare albă, cu număr de înmatriculare DJ.06.WFN, situat pe Bld. Dacia, bl. H.1;

4. Autoturism marca Daewoo Espero, de culoare albă, cu număr de înmatriculare DJ.94.ANT, situat pe str. Milcov, bl. A.64;

5. Autoturism marca Renault, de culoare gri, cu număr de înmatriculare DJ.14.KHO, situat pe str. Milcov, bl. A.64;

6. Autoturism marca Dacia, de culoare roșie, cu număr de înmatriculare DJ.01.FCP, situat pe str. Milcov, bl. A.62;

7. Autoturism marca Seat, de culoare albastră, cu număr de înmatriculare DJ.14.MWL, situat pe str. Milcov, bl. B.28;

8. Autoturism marca Renault, de culoare galbenă, cu număr de înmatriculare DJ.09.DGP, situat pe str. Milcov, bl. A.64;

9. Autoturism marca Rover, de culoare gri, cu număr de înmatriculare DJ.14.CFR, situat pe str. Milcov, bl. A.64;

10. Autoturism marca Volkswagen, de culoare albastră, cu număr de înmatriculare DJ.09.DZL, situat pe str. Grigore Pleșoianu, bl. S.4;

11. Autoturism marca Mercedes-Benz, de culoare albastră, cu număr de înmatriculare DJ.21.EMI, situat pe str. Grigore Pleșoianu, nr. 10, bl. S.4”, precizează sursa citată.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin