Aceasta i-a dat replica liderului PSD și a vorbit despre cum s-a distrat Liviu Dragnea până dimineața.

Mi-a plăcut foarte mult nunta. A fost ceva deosebit. Eu de obicei nu mă distrez la nunți, dar la a mea m-am simțit foarte bine. Domnul președinte(Liviu Dragnea-n.r.) a dansat și s-a distrat până dimineață. (…) A dansat de câteva ori deși m-am temut așa pentru că a trecut printr-o perioadă foarte grea. A stat până acum câteva ore. A stat aproape toată ziua cu noi. Am apucat și eu să dorm două ore,” a spus Olguța Vasilescu

„Mi se pare ridicol că PNL nu mai are alte subiecte decât nunta mea. Domnul Orban să-și vadă de treaba lui și să spună ‘cine-i generalul’ dacă vi-l aduceti aminte. Eu am făcut cununia religioasă în februarie. Am avut și meniuri de post pentru cine a dorit,” a spus Olguța Vasilescu.

Doamna Manda a postat un mesaj și pe Facebook.

”Cununia religioasă a avut loc in 24 Februarie, deci intr-o perioada in afara Postului Pastelui. La petrecerea de nunta a fost inclusiv meniu de post pentru cei care au dorit. Înainte de orice, in Postul Pastelui e bine sa nu urăști. O predica la care a lipsit Ludovic Orban care nu mai are subiecte de campanie electorală decât atacul la nunta noastră. Dacă nu au cu ce să se laude, împroșcă venin! Atât pot, atât fac!
P.S. Tonalitatea de la atacarea “păgânilor” mi-a amintit de tonalitatea de la mitingul unde întreba:”Cineeeeee esteeee generaaaaalul…” La fel de penibil…”, a spus aceasta.

Vezi si Anunț major de la ANAF! Mii de români trebuie să completeze acest formular. Ce veți primi începând de astăzi