Televizorul cu ecran curbat va fi disponibil în rețeaua partenerilor selectați din întreaga țară, începând din această săptămână. Preţul estimativ este de 9000 euro.

„LG îşi continuă angajamentul de a oferi clienților din România cea mai avansată tehnologie pe segmentul de televizoare OLED. Cu un display de generaţie viitoare şi un design curbat foarte subţire, televizorul nostru OLED cu formă curbată reprezintă începutul unei noi ere în ceea ce privește modul de vizionare în propria locuintă,” a declarat Bum Seop Lee, preşedinte LG Electronics România.

Având un ecran elegant cu o formă curbată şi propria tehnologie LG WRGB OLED, televizoul cu ecran currbat asigură o calitate excepţională a imaginii şi o experienţă de vizionare captivantă.

Televizoul LG OLED cu ecran curbat a fost premiat cu prestigiosul premiu Red Dot: Best of the best şi a fost confirmat de asemenea de către examinatori internaţionali de produse, precum TÜV Rheinland, Intertek şi VDE pentru calitatea extraordinară a imaginii.

Televizorul OLED premium LG a fost  primul televizor OLED din lume care a primit un certificat THX.