Detaliul mai puțin știut de foarte mulți este că locul în care își petrece acum timpul Liviu Dragnea este aceeași cu fostul loc de muncă al viitorilor socri, părinții Irinei Tănase.

Până în 2016, vreme de aproape două decenii, la Penitenciarul Rahova au lucrat părinții Irinei, actuala logodnică a lui Liviu Dragnea. Ana Tănase, viitoarea soacră a lui Dragnea a ocupat funcția de asistentă medicală iar Mihai Tănase, socrul liderului PSD a fost electrician, un om bun la toate, foarte apreciat de colegi, potrivit jurnaliștilor de la wowbiz.

Câștigurile celor doi, în ultimul an de lucru în cadrul Penitenciarului Rahova, au fost unele nu foarte spectaculoase: dacă tatăl Irinei încasa lunar 2100 lei, mama logodnicei lui Dragnea primea 2500 lei pe lună.

„În aceste condiții, în care viitorii lui socri cunosc foarte bine mersul treburilor prin închisoarea Rahova, dar și oameni din interior, este de așteptat ca Liviu Dragnea să se acomodeze mai repede la rigorile unui regim de detenție”, a arătat sursa citată.