Toni Teau a ocupat funcţia de contabil într-o serie de companii multinaţionale. În perioada 2000-2004 a fost vicepreşedinte financiar – contabilitate în cadrul Sanex. Planul său este acela de a optimiza şi rentabiliza activităţile din România.

Fostul director, austriacul Kurt Ternegg (41 de ani) a intrat în octombrie 2011 la cârma Lasselsberger România înlocuindu-l pe Chrisitan Morath care a fost demis.

“Principalele obiective la cârma Lasselsberger România sunt consolidarea relaţiilor de colaborare cu partenerii noştri şi, de asemenea, îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor şi a serviciilor puse la dispoziţia clienţilor”, a declarat Toni Teau.

Cele două companii locale ale grupului Lasselsberger au totalizat anul trecut o cifră de afaceri netă de 41,94 mil. euro, în creştere de la nivelul de 38,5 mil. euro raportat un an mai devreme, conform datelor publicate de Ministerul Finanţelor Publice. Producătorul are patru magazine proprii de desfacere în Bucureşti, Cluj, Oradea şi Piatra Neamţ.