Există o mulțime de destinații în România care merită vizitate. Printre acestea se află și Lacul Bodi, de la poalele Munților Gutâi din Maramureș. Cei interesați pot găsi în această locație un loc minunat pentru poze.

Există o mulțime de destinații în România care merită vizitate

Un fotograf profesionist a vorbit despre această locație și a subliniat că există o mulțime de elemente surprinse într-un singur cadru. Potrivit acestuia, razele soarelui, reflexiile, dar și multe alte detalii contribuie la realizarea unor fotografii de-a dreptul spectaculoase.

„Nu există o fotografie perfectă ci mai degrabă interpretarea fiecărui fotograf sau a celui care face fotografia pentru că se poate ghida după mai multe elemente ale unui cadru. În acest peisaj minunat putem folosi reflexii, linii conducătoare”, a explicat un fotograf pentru Observatornews.

Mai mult, lumea nu vizitează această locație doar pentru fotografii. Turiștii care ajung la Lacul Bodi sunt uimiți de fiecare dată când văd peisajul. Unii dintre ei în compară chiar cu un tablou.

La rândul lui, un turist din Ungaria a decis să dea o șansă acestei stațiuni din România. Astfel, acesta a rămas impresionat de ce a putut să vadă într-un singur loc și a profitat din plin.

„Este foarte frumos aici. Copacii sunt foarte frumoși. Foarte multe culori frumoase sunt. La noi, în Debrecen, nu vedem munți, dar aici este minunat. Ieri ne-am plimbat și am înotat puțin. Este foarte frumos”, a spus acesta, conform sursei citate.

România va fi promovată ca destinația turistică

În altă ordine de idei, amintim că România va fi promovată ca destinația turistică. Postul de televiziune British Broadcasting Corporation (BBC) va prezenta țara noastră ca destinația turistică în intervalul 15 octombrie – 15 noiembrie, potrivit unui anunț făcut de secretarul de stat Lucian Ioan Rus.

Campania este realizată în colaborare cu producătorul și realizatorul Charlie Ottley, prezent și el la eveniment.

Campania de promovare are ca scop amplificarea vizibilității. Un alt obiectiv este creșterea notorietății României ca destinație turistică în Europa, cu un accent special pe Marea Britanie.

Este vizată, astfel, creșterea numărului de turiști, atât britanici, cât și din întreaga Europă, precum și din țările unde canalul britanic de televiziune BBC este difuzat.

În acest sens, MEAT și-a unit forțele cu Charlie Ottley, cunoscut pentru documentarele sale despre România, precum „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”, pentru a crea o serie de videoclipuri care să prezinte frumusețea și diversitatea țării noastre.