Vestea serii despre Gheorghe Turda! Cântărețul de muzică populară a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce s-a zvonit că este suspect de accident vascular cerebral.

Acesta a vrut să își liniștească fanii și a spus că, de fapt, nu a suferit un AVC.

Gheorghe Turda nu a suferit un AVC

Aflat la ședința Credidam (Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți), artistul a spus că se simte bine, dar și-a făcut anumite analize. Și acestea au ieșit în parametri normali.

Gheorghe Turda a ținut să precizeze că nu a suferit un accident vascular cerebral, și le-a mulțumit oamenilor care s-au interesat de starea sa de sănătate.

„Sunt ok. Acum sunt la ședința Credidam, nimic grav, mi-am revenit, m-am consultat și cu al doilea medic, nu am făcut accident vascular, doar analize, și mi-au ieșit bune!

Lumea poate sta liniștită, sunt bine. Mulțumesc de grijă și de urări”, a declarat acesta pentru viva.ro.

Gheorghe Turda
SURSA FOTO: Dreamstime

Artistul a ajuns de urgență la spital

Miercuri, pe 20 septembrie, Gheorghe Turda a ajuns de urgență în fața medicilor. După ce a fost internat, marele artist s-a externat la cerere din spital. Acesta dorea să fie prezent la nunta lui Alin Oprea și a Medanei, cărora le-a promis că le va face și un program artistic.

Totuși, artistul a cântat doar la cununia religioasă și a plecat ulterior.

Finii marelui artist, Lorraine și Marian Baicu au dezvăluit adevăratul motiv pentru care nașul lor a ajuns la spital. Potrivit informațiilor transmise de aceștia, Gheorghe Turda a fost suspect de COVID-19. Mai mult, acesta ar fi fost suspect și de accident vascular cerebral (AVC).

După cum am precizat deja, aceste informaţii s-au dovedit a fi neadevărate.

Perioadă grea pentru Gheorghe Turda

Amintim că marele artist de muzică populară a trecut prin mai multe momente dificile. În ciuda bucuriei pe care o aduce în inimile oamenilor, nu mulți cunosc suferințele îndurate de el.

De exemplu, acesta a fost căsătorit timp de 37 de ani cu o cunoscută balerină, Elisabeta, alături de care a trăit o foarte frumoasă poveste de dragoste și alături de care a luptat cu boala cruntă.

După cum dezvăluie cântărețul, aceasta s-ar fi îmbolnăvit în urma unui turneu din Japonia, în 1987. S-a întâmplat după ce ar fi vizitat Hiroshima, unde încă se mai aflau urme ale bombardamentului nuclear din 1945.