Patronul restaurantului, Gheorghe Oancea, ne-a explicat ca totul in restaurant, de la meniu pana la ambient, a fost gandit in spiritul a ceea ce din frantuzeste s-ar traduce „sa ne scufundam in mare”. Astfel, interiorul este amenajat cu „trofee ale scafandrilor constanteni: timone, elicea unui vapor scufundat acum vreo 20 de ani”. Vara, terasa este amenajata exact pe cheiul portului turistic de unde se pot admira elegantele iahturi private.
Din cele peste 30 de feluri de mancare, 30 la suta sunt facute numai din peste, fructe de mare si scoici pescuite din Marea Neagra: rechin, midii, melci de mare (rabana), picioruse de crab (muslitos), surimi (carne de crab). „Restul, adica sepia si caracatita, le aducem congelate din Spania si Italia”, spune Oancea.
Chiar daca in extrasezon vin numai clientii fideli ai casei, Gheorghe Oancea nu vrea sa inchirieze localul pentru nunti sau botezuri. „Nu agreez ideea de a organiza astfel de mese festive, pentru ca avem clienti fideli si nu vreau sa aiba surpriza neplacuta sa nu gaseasca ceea ce-si doresc”, a conchis Oancea

Preturi (lei)
salata fructe de mare (midii, caracatita, surimi, creveti)    50.000
pizza fructe de mare
(surimi, midii)    58.000
picioare broasca     28.000
rabana (melci de Marea Neagra)    30.000
crochete cod    20.000