Folosind tehnologia Kinect, Carrefour dă viață gesturilor, transformând o viziune în realitate și oferind clienților sai o modalitate futuristă de a face shopping, parcă desprinsă din cel mai recent film Hollywoodian.

Inca din noiembrie universurile Carrefour si Star Wars s-au unit printr-o  colaborare ce aduce fanilor, cartonase Cosmic Shells , pentru a-si completa albumul Star Wars. In plus pentru a marca venirea Star Wars la Carrefour, au recreat cel mai recognoscibil simbol Star Wars – melodia principala – din sunetele care se regasesc in magazin. Spot-ul TV poate fi vizionat aici

Pentru a integra si mai mult fanii in universul Star Wars, Carrefour le-a dat puterea pe care si-au dorit-o dintotdeauna – Forta. Astfel, Carrefour creeaza primul panou interactiv din Univers, unde poti face cumparaturile utilizand Forta. In Mega Mall, panoul interactiv ce foloseste tehnologia Kinect, transforma cumparatorii in adevarati Jedi. Panoul simuleaza rafturile pline de produse ale unui hypermarket si folosind Forta acestia ghideaza produsele de pe ecran cu mana si le introduc in cosul virtual.

La fiecare prag de 405 lei atins prin intermediul interfeței interactive, Carrefour își premiază clienții cu un voucher de 10 lei și 3 cartonase Cosmic Shells.  In plus la sfarsitul sesiunii de cumparaturi, dupa ce confirma comanda, consumatorii isi pot ridica produsele in doar 10 minute de la casa de marcat special amenajata. Forta fie cu voi la cumparaturi,  intre 17 si 21 decembrie, la Mega Mall in zona Food Court.