Marian Vanghelie, prezent la Realitatea TV, a făcut dezvăluiri despre o discuție dintre Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi. Cei doi ar fi vorbit despre posibilitatea ca fosta șefă a DNA să ajungă președinte.

„Lucruri intime din jurul domnului Coldea… așa a vrut Dumnezeu să le aflu. Domnul Coldea mai avea un talent în felul lui de a arăta la mai mulți posibilitatea că ‘tu ai putea să fi acolo, tu dincolo, eu mă ocup de aia’. Și doamnei Kovesi i-a arătat posibilitatea că s-ar putea să conducă România și să fie candidat pentru președinția României. Discuțiile s-au purtat într-o perioadă de timp mai îndepărtată”, a declarat Marian Vanghelie.

Și Adrian Năstase a declarat că în spatele susținerii Laurei Codruța Kovesi de către Parlamentul European există o miză puternică.

Nici fostul premier nu exclude această posibilitate.

„Uitați-vă la poziția dreptei europene în legătură cu Iulia Timoșenko și veți vedea cât de subiecte sunt aceste poziții pentru cineva acuzat de mită pe sume imense, în combinație cu tot felul de firme din Rusia, și care după aceea a devenit o eroină a maidanului de la Kiev, iar acum candidează la alegerile prezidențiale din Ucraina. Este același mecanism de sprijin pentru persoane care pot fi manevrate în marele joc al dreptei europene în momentul de față și de asta este preferabilă o persoană care fiind deja vulnerabilizată în România, prin toate aceste critici legate de abuzurile realizate, și având aceste frustrări legate de ceea ce i se întâmplă în România va fi ușor de manevrat la nivel european. Pentru că francezul care candidează, în mod evident, nu s-ar putea face același lucru cu el”, a declarat Adrian Năstase.

Vezi și Cristian Preda, anunț care șochează PNL: Rareș Bogdan se retrage de la europarlamentare și revine la Realitatea Tv! Ce s-a întâmplat