Rareș Bogdan a decis să renunțe la cariera de jurnalist și să se dedice politicii. După intense negocieri, fostul prezentator de la Jocuri de Putere a acceptat să deschidă lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Nu puțini au fost cei care au contestat decizia liberalilor de a impune un nume nou pentru Parlamentul European, în contextul în care partidul avea mulți tineri pregătiți și care au muncit în campanii electorale, gata să intre în lupta cu PSD.

Totuși conducerea PNL a considerat că Rareș Bogdan, cap de listă pentru alegerile europarlamentare, va aduce procente în plus formațiunii politice. Cristian Preda, fost membru PDL, fost membru PMP, actual PLUS nu este de acord, deși vocea lui nu mai este una credibilă în acest moment după ce a migrat de la partid la partid doar pentru a prinde un loc în Parlamentul European, renunțând la principii.

Vezi și Kovesi, în alertă! ”Nu a plecat încă la Bruxelles și nici nu mai poate”

El a postat pe facebook, ironic, de 1 aprilie, că Rareș Bogdan se va retrage din PNL și că va reveni la Realitatea Tv. Mulți au considerat informația drept una corectă și au început să o răspândească în mediul online, ceea ce a creat prejudicii de imagine PNL, mai ales că se încearcă inducerea ideii că jurnalistul se va retrage totuși din fruntea listei pe ultima sută de metri.

Ulterior, Cristian Preda și-a șters postarea, probabil după ce a fost puternic apostrofat de terți.

Vezi și Anunț major de la ANAF! Mii de români trebuie să completeze acest formular. Ce veți primi începând de astăzi