”În Piața Universității este o contra-Revoluție. Ea are 500 de oameni, dar ce contează? La Olgutza la nuntă nu sunt tot 500 de invitați? Și-au dozat eforturile pe măsură.
Cred că este adevărată știrea: vor să răstoarne Revoluția din ’89, care a fost una execrabilă, că ni l-a adus pe Dragnia la conducerea țării. Nasol cu Dragnia, era așa de bine înainte, cu Ceaușescu. Vor să dărâme regimul ăsta în care ajung în funcții niște ”penali” aleși prin votul populației. Vor să fie totul ca înainte de Revoluția aia nasoală și asta se va întâmpla cică prin această contra-Revoluție, care este cool, cu liniuțe. E și Ceaușescu cu ei.
Bravooooo! Uraaa! Au învins!
Securitatea este deja prezentă, căci doamna Kovesi nu a plecat încă la Bruxelles (și nici nu mai poate, că nu o lasă abuziva aia de Adina 🙂 ), poate prelua conducerea pe viață a Prokuraturii și SRI, ce vor fi unificate. Comuniștii neo-marxiști ai lui Caramitru jr. – aruncătorul de dragniști în pușcărie și Oana Nu Știu Cum – confiscatoarea de proprietăți sunt la datorie, vor fi miniștri ai justiției, respectiv ai finanțelor.
Avem șanse mari ca Noua Revoluție să învingă Vechea Revoluție și să revenim la ce aveam înainte de asta.
Aaaaa, deja avem? Era să nu observ.
PS – pentru a avea succes, l-au adus și pe Șora, care știe cel mai bine să pună în practică regimul… stilul Ana Pauker.”, a scris Mocanu pe Facebook.

Laura Codruţa Kovesi a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile în dosarul aducerii în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa, fiind acuzată de luare de mită, abuz în serviciu (cinci acte materiale) şi mărturie mincinoasă. Ea nu are voie să părăsească ţara fără aprobare, să discute cu presa despre dosar şi nici să lucreze la Parchetul General.

Vezi și Emoții pentru Dragnea și PSD: Kovesi, numită direct în funcția de procuror-șef european? Soluția găsită