Tabloidele britanice au remarcat însă că Ducesa de Cambridge a arătat chiar mai strălucitoare decât oricând, recent, la premiera celui mai nou film din seria James Bond.

Kate Middleton, mamă a trei copii, a afișat o siluetă perfectă și a purtat o impresionantă rochie aurie, semnată Jenny Packham. Machiajul Ducesei de Cambridge a fost unul pe măsură.

Sara Sordillo, make-up aertisy pentru Eylure, a observat: „Ochii lui Kate erau pur și simplu splendizi . Machiajul de tip ”smokey eyes” a fost cu siguranță accentuat, folosindu-segenele false.”

Kate Middleton, un ten perfect

La o zi după premieră, Kate a avut următoarea apariție regală în Irlanda de Nord, iar fanii au fost obsedați de tenul ei prefect. Abbi Ingram, specialist la Blush + Blow, spune că, acum „pielea lui Kate a strălucit mai mult ca niciodată”. Și, deși pot exista multe trucuri pentru a face tenul strălucitor, utilizarea serului de vitamina C în această perioadă a anului este excelentă după vacanță.

Acesta oferă pielii strălucirea pierdută. Folosirea acestui tip de ser atât dimineața, cât și seara, va oferi o protecție suplimentară împotriva problemelor pielii.