Kanal D s-a pus pe treabă! Postul TV vrea să își îngroape concurența cu noua achiziție.

Este vorba despre unul dintre cele mai noi seriale turcești, Hercai, care a fost achiziționat de Kanal D la MIPTV- unul dintre cele mai importante târguri de programe, care a avut loc la Cannes, în urmă cu o săptămână.

Serialul turcesc a fost cumpărat de Kanal D după doar trei episoade difuzate în Turcia.

Potrivit oficialilor ATV, serialul se află în producție cu 12 episoade, iar seria va fi continuată din Toamnă. Postul Actual Television (ATV) a difuzat trei episoade din noul serial în Turcia și a obținut o cotă bună de piață: 30% share pentru Hercai, conform Paginademedia.ro.

Producătorii speră să ajungă din nou în topul audiențelor cu această nouă producție, asta după ce, în ultima perioadă Exatlon 3 a înregistrat căderi drastice în audiență. Din cauza aceasta, producătorii postului TV au decis să reducă numărul emisiunilor la doar două pe săptămână, după ce inițial începuseră cu cinci.

De asemenea, și emisiunea prezentată de fotbalistul Giani Kiriță, Victor Slav și Cătălin Cazacu, „Vulturi de noapte” a fost pentru o perioadă de timp scoasă din grila Kanal D  din cauza rezultatelor slabe de audiență. Show-ul a fost înlocuit cu „Super Potriveala” a cărui gazdă a fost Jorge.

Ulterior, emisiunea a reintrat pe post în aceeași formulă.