Adina Văsâi, o tânără elevă în vârstă de doar de 12 ani, din Constanța, a reușit să ridice atât jurații, cât și întreaga sală în picioare în urma unei reprezentații extrem de energice. Ea a mers mai departe în cadrul emisiunii Românii au talent primind maximul de voturi, adică patru de Da. Pavel Bartoș a pur și simplu și-a ieșit din minți atunci când a văzut-o pe fetiță cum dansează și a exclamat: ”Uite, bă, ce zvâc are! Nici măcar Mihai Petre nu are așa ceva!”

Andra a fost și mai copleșită de abia reușind să spună: ”Am rămas șocată de cum poate dansa un copil! Ce-ți dau să mănânci de ești așa energică?” În cele din urmă, Andi Moisescu a mai putut doar să anunțe: ”Mergi mai departe cu 4 de DA!”

Cine oferă golden buzz?

Seara va fi completată de ”unul dintre cele mai bune numere de mentalism”, așa cum va afirma Mihai Petre și de un moment muzical care îl va face pe Andi Moisescu să spună că ”a fost un tribut adus creativității”.

Tot în această ediție, Florin Călinescu își va oferi primul golden buzz din acest sezon. Cine îl va convinge pe maestru că merită șansa de a merge direct în semifinale și-l va face să exclame: ”Acordarea acestui golden buzz este o reacție pură de emoție”, aflăm astăzi, de la 20:30, pe PRO TV.