Bucurie mare în familia afaceristului Adrian Alexandrov. Fratele acestuia, Marinel, s-a însurat cu aleasa inimii lui pe data de 10 septembrie.

Iubitul Elenei Udrea a mers împreună cu fiica lor, Eva, la fericitul eveniment. Mama lui Adrian Alexandrov a venit din Italia special pentru fericitul eveniment. Din păcate, Elena Udrea nu a putut fi prezentă deoarece se află după gratii.

„Pe 10 septembrie a fost nunta. Și eu, și cea mică (n.r. au fost prezenți la eveniment). Normal! Este fratele meu, trebuia să mergem. Am fost oricum într-o plimbare acasă, că nu am reușit să ajung vara asta, în Deltă, în Sulina.

Am luat-o și pe cea mică, a venit și mama din Italia, că este plecată de 15 ani. Ne-am reîntâlnit cu toții. Cred că au avut în jur de 100 (n.r. invitați) dacă țin bine minte”, a spus omul de afaceri pentru Fanatik.ro.

Fratele lui Adrian Alexandrov este marinar, iar soția acestuia este avocat

Adrian Alexandrov a mai vorbit și despre cât de interesantă este profesia fratelui său, cea de marinar. Nu a ezitat nici să își laude cumnata, care este avocat.

„Fratele meu este mai mare cu doi ani și este căpitan pe nave fluviale. Merge cu navele pe Dunăre în toată Europa. Suntem într-o relație normală de frați. Nu știu dacă am dat cel mai mult ca dar, că nu l-am întrebat dar acum, na.

Din puținul nostru dăruim cu toții ca să le fie și lor bine. Soția lui este o tânără, avocată în București. Și-a deschis și ea birou. Este chiar foarte smart pe partea asta de civil, nu a intrat pe penal”, a declarat acesta.

De ce au ales să facă nunta la Sulina?

Omul de afaceri a spus și motivul pentru care au ales să facă nunta la Sulina, localitatea natală a miresei, deși ei locuiesc la București.

„Ideea este în felul următor, ei stau de câțiva ani în București și neamurile, familiile. Ea este tot din Sulina, iar toți prietenii, rudele sunt de acolo.

Trebuia să fi mișcat o masă mai mare de oameni de acolo pentru a-i aduce aici. Erau și costuri de cazare, transport. De aceea era mult mai ok să se facă acolo, fiind amândoi din același oraș”, a spus Adrian Alexandrov.