Familia Alexandrei Măceşanu, prin intermediul avocatului Aurel Moldovan, a anunţat că doreşte ca procurorii DIICOT să-l audieze şi pe prietenul Alexandrei, care ar putea avea informaţii importante pentru anchetă privind ziua de 24 iulie, în care fata a fost răpită de Gheorghe Dincă.

„Voi depune o cerere chiar mâine în acest sens, pentru a se dispune audierea sa în cauză. Încă de la începutul audierii şi domnul Cumpănaşu a cerut audierea băiatului, pentru a ne spune exact ce s-a întâmplat în ziua de 24.07. Este drept că ar fi trebuit să facă procurorii această mişcare, dar voi face eu cererea. Vrem să ştim ce discuţii a avut cu Alexandra în ziua respectivă, dacă ştie ceva”, spunea avocatul Aurel Moldovan, despre cererea pentru audierea prietenului Alexandrei.

Iubitul Alexandrei a declarat pentru România TV că urma să se întâlnească cu ea în acea zi, au vorbit despre când urmau să se vadă, însă după aceea Alexandra nu i-a mai răspuns la telefoane, probabil după ce Gheorghe Dincă a răpit-o şi i-a aruncat telefonul. Întrebat dacă el crede că Alexandra este moartă, băiatul a declarat: “Nu, nu cred, nimeni nu crede!”

El a mai precizat că se va prezenta la audieri când va fi chemat de către anchetatori.