Prăpăd în România din cauza coronavirusului. Mii de oameni s-au infectat deja, în timp ce aproape 700 și-au pierdut deja viața. În acest context, președintele Klaus Iohannis face noi anunțuri de ultimă oră pentru toți românii.

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră

Șeful statului urmează să aibă o ședință importantă, dar înainte a avut o declarație de presă foarte dură. I-a făcut praf pe cei de la PSD după ce a trecut de Camera Deputaților proiectul de lege legat de autonomia așa zisului Ținut Secuiesc. “Este incredibil ce se întâmplă în Parlament. PSD a ajutat UDMR să treacă în Cameră o lege care dă autonomie Ținutului Secuiesc.

Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD și ce înțelegeri se fac. Noi ne luptăm cu pandemia de coronavirus și marele PSD se luptă în birurile secrete din Parlament să dea Ardealul ungurilor. Oare ce v-a prois Viktor Orban în schimbul acestei înțelegeri? Asta înseamnă majoritate toxică pesedistă. Se înțelege de ce am vrut anticipate.

Nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Este inadmisibil așa ceva. O astfel de lege nu va exista cât sunt eu președinte”, a anunțat Klaus Iohannis.