In data de 22 martie 2013, Accendo Training va organiza la Hotelul Marshal Garden din Bucuresti, un eveniment  dedicat femeilor inteligente, puternice, care isi doresc un echilibru intre viata profesionala si cea personala.

Evenimentul este unul motivational, avand ca invitate femei exceptionale din Romania, femei care au reusit sa imbine cu succes cariera cu viata de familie : Andreea Esca, Camelia Sucu, Monica Davidescu, Alice Nastase, Gabriela Szabo, Leslie Hawke si Diana Vitan.

Va vor dezvalui o parte din povestea lor de viata si ce inseamna succesul feminin dintr-o prisma proprie atat personala, sociala cat si profesionala.

Conferinta va începe la ora 10:00 cu receptia participantelor, fiind urmata de prezentari ale invitatelor, si la final o sesiune de intrebari si raspunsuri. Evenimentul se va incheia la ora 15:30.

Discutiile vor fi moderate de Iuliana Tudor, iar in cadrul evenimentului vom avea invitati surpriza.

Va asteptam cu drag sa sarbatorim impreuna pe 22 martie valorile femeilor de succes autentice.

Daca doriti adresati intrebari femeilor exceptionale care vor participa la eveniment gasiti mai multe detalii despre inscriere pe site-ul organizatorului www.accendotraining.ro