Sala de fitness a World Class Academy e mai mare cu 200 de metri pătrați, ocupați de echipament nou pentru antrenament funcţional, dintre care 80 de metri pătrați sunt destinaţi bicicletelor ultramoderne de cycling. Clubul oferă servicii de fitness – gym/cardio, aerobic/cycling, la care se adaugă accesul la piscină, jacuzzi, saună umedă şi uscată, squash şi servicii de spa.

Cea mai mare parte din profitul companiei provine din vânzarea abonamentelor. De asemenea, şi extra-serviciile oferite, precum squash, spa sau lucrul cu un antrenor personal, au o pondere semnificativă în creşterea încasărilor clubului.
Clieţii sunt cu precădere oameni de afaceri, persoane din top management, dar şi din alte profesii. Clubul se adresează şi altor categorii de clienţi, cum ar fi studenţi, clienţi corporate, pensionari, copii, pentru care există diverse pachete în funcţie de nevoile personale.

„Piaţa de profil se dezvoltă într-un ritm destul de alert, iar concurenţa este din ce în ce mai puternică. Obiectivul nostru este să ne consolidăm poziţia de leader în România”, speră Mihai Popa, managerul clubului World Class Academy.

The Grand este cel mai mare complex multifuncțional de lux din România, cu o suprafață de 85.000 de metri pătrați, distribuită pe 13 niveluri. Complexul deține birourile The Grand Offices, galeria The Grand Avenue, hotelul de cinci stele JW Marriott și clubul World Class.