Desi este criza si toate companiile resimt acest lucru, nu inseamna ca nu putem vorbi si despre investitii. Investitia intr-un sistem ERP este o decizie importanta si trebuie eficientizata la maximum.

Cand decizi ca ai nevoie de un sistem ERP?

– Daca ai nevoie de o situatie / un raport si primesti raspunsul: nu stiu, nu pot sau nu am informatiile necesare sau dureaza mai multe zile realizarea  acestuia
– Daca toate rapoartele pe care le primesti sunt vechi de cel putin o luna
– Daca banca sau partenerii de afaceri iti solicita analize de business complexe pe care nici un angajat nu le poate face
– Daca ai prea multi clienti si nu stii care sunt profitabili si care nu
– Daca ai prea multe produse si nu stii care merita si care nu
– Daca ai prea multi furnizori si nu stii care este mai competitiv
– Daca ai prea multi angajati si toti se plang ca sunt supra-aglomerati
– Daca ai bani multi imobilizati in stocuri si nu poti sa eficientizezi gestiunea lor
– Daca nu stii care sunt costurile reale ale productiei sau nu le poti controla
– Daca primesti tot mai multe reclamatii de la clienti legate de erori de livrare sau de pret

Lumea in care traim si piata in care actionam ne obliga permanent la eficienta. Schimbarea sau implemenatarea unui sistem ERP nou este instrumentul de baza pentru eficientizarea afacerii.

Comunitatea ERP gestioneaza cea mai mare baza de date  de produse ERP, CRM, SFA, WMS etc. pe care o puteti studia pentru a selecta produsul potrivit afacerii dumneavoastra. De asemenea Comunitatea ERP va pune la dispozitie un set de articole si studii despre beneficiile implementarii de sisteme ERP, avantajele si dezavantajele acestor sisteme, pasii de urmat si dificultatile pe care trebuie sa le aveti in vedere in procesul de selectie si implementare a sistemului ERP.

Comunitatea ERP este unicul loc unde gasiti toate aceste informatii impreuna cu cea mai mare baza de date de produse si furnizori ERP, structurata pentru o analiza cat mai usoara.

Investeste eficient, iar pentru asta informeaza-te inainte! Informatia corecta si completa reprezinta un factor de succes!

www.comunitateaerp.ro