Vodafone Romania a anuntat lansarea serviciilor de date mobile 3G broadband la viteze de pana la 7,2 Mbps, in intreaga acoperire a retelei 3G. Vodafone Romania adauga in portofoliul sau si optiunea HSUPA, care ridica viteza de transmitere (upload) a datelor mobile pana la 1,44 Mbps.

Reteaua 3G/HSDPA  a Vodafone Romania s-a extins in aceasta luna cu 123 de noi localitati, ajungand la un numar total de 355 de localitati, dintre care 79 de orase mari, toate statiunile de pe litoral si peste 25 de statiuni montane, acoperind 45% din populatia Romaniei. 

Portofoliul de date mobile al Vodafone Romania inlcude acum 5 dispozitive de conectare mobila – E172 USB Stick, Pebble USB Modem, Vodafone Smart Modem, Vodafone Mobile Connect Card, si Express Data Card, care pot fi folosite atat pentru desktop, cat si pentru laptop. Acestea sunt disponibile la pachet cu abonamente de date pe 1 sau  2 ani. In plus, Vodafone Romania introduce 2 noi modele de laptop-uri, Toshiba si Dell, disponibile la pachet cu abonamente de date mobile, la preturi foarte avantajoase.
 
Clientii Vodafone Romania beneficiaza, incepand de astazi, de acces la Internet la viteze de pana la 7,2 Mbps si HSUPA pentru pachetele Mobile Internet & Office 4 GB si Mobile Internet & Office 8 GB, cu trafic inclus de 4 GB si respectiv 8 GB, la preturi de 18 Euro si, respectiv, de 27 Euro pe luna.

De asemenea, incepand de astazi, oferta Vodafone Romania de date mobile cuprinde un nou abonament cu trafic nelimitat. Unlimited Mobile Internet & Office, la pretul de 27 Euro / luna, ofera utilizatorilor viteze de download de pana la 7,2 Mbps pentru un trafic lunar de 8 GB, precum si HSUPA care permite viteze de upload de pana la 1,44 Mbps.

Traficul de date care depaseste 8 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps.

Clientii existenti care utilizeaza deja unul din abonamentele Mobile Internet & Office 4 GB sau Mobile Internet & Office 8 GB  vor beneficia, in mod automat, incepand din 21 Martie 2008, de acces la viteze sporite, de pana la 7,2 Mbps, precum si de HSUPA.

Data: 18 martie 2008

Sursa: Vodafone Romania