Loredana Dan, managerul companiei Internațional Alexander, încheie anul 2018 pe podium. Aceasta a reușit să-și construiască o carieră strălucită, fiind o femeie de succes în continua dezvoltare si o prezenta plina de vitalitate la diverse conferinte de business.

Este o forta feminina ce inspira prin ambitie si dorinta de a deveni din ce in ce mai buna in toate proiectele in care este implicata. 

Deși este mama a doi copii, Antonia si Simion, Loredana Dan a reușit să se afirme într-un mediu deloc ușor, dar aceasta crede cu tarie in visurile sale si are incredere in oamenii ce ii sunt alaturi si o sustin. 

Anul acesta, în cadrul Galei Business Magazin – Cele mai puternice femei 2018, aceasta a fost premiata pentru performantele profesionale. Recent, a primit trofeul pentru “Cel mai bun manager de transport” in cadrul Galei Tranzit. 

Compania de transport si logistica pe care o reprezinta a primit anul acesta premii multiple, printre care “Cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc”, “Premiul pentru excelenta in logistica” si “ Premiul special – cel mai performant operator de transport si logistica”.

Arma sa secretă este adaptabilitatea, iar pentru 2019, aceasta are și un plan bine pus la punct. Loredana ne-a declarat ca pentru a avea un an de succes, se va focusa pe constientizare si schimbare. 

Internaţional Alexander, companie cu capital 100% românesc, condusa de Simion Apreutese – acţionar unic şi director general, a înregistrat creşteri importante în fiecare an. Businessul companiei se dezvoltă continuu, International Alexander devenind un integrator independent de servicii 4PL in sectorul de transport si logistică.

Numarul angajaţilor ce s-au alăturat echipei a ajuns la aproape 1000 de persoane.

Astazi,pe langă sediul din Arad, Internaţional Alexander are puncte de lucru în Timisoara,Bucureşti şi Oradea şi au fost deschise filiale şi în alte ţări, precum Serbia, Ungaria si Germania.

Compania s-a specializat şi şi-a îmbunătaţit serviciile dedicate sectorului auto, având un obiectiv clar, acela de a deveni furnizor performant de servicii de logistică şi transport: complete,competitive şi continue.