„Lazăr, întrebat de un reporter despre actele de torționar comise, susține că este ”manipulare” și ”campanie electorală”. Ulterior, se constată că el era cel care participase la acele înfiorătoare acte de tortură la adresa dizidentului Filip.

Campanie electorală? Zău? Nu știam că procurorii generali sunt în campanie.
Manipulare? Chiar și el a recunoscut imediat că a fost părtaș la acele atrocități. Minciuna rostită cu seninătate de acesta, la fel ca cea de la data devoalării protocolului semnat de el, cu ”Doamne Dumnezeule” este a doua natură a lor, a torționarilor.
Nu el a făcut, un judecător, o ”onorată instanță” a comis ceea ce am văzut cu toții înfiorați. A dormit liniștit și a mâncat pensie grasă și acel ”magistrat”… la fel ca Lazăr. Senin și obraznic!
Cu Lazăr, cu fiica procurorului Lascu, cu fiica securistului Prună, cu procurorul comunist Macovei, cu consilierul Anei Pauker – Șora, am clădit noi democrația? Și așa vrem să rămână stând cu mâinile în sân?
În timpul ăsta, marele Guvern al României asistă pasiv la aceste atrocități și împarte pliante în care spune nimic. Blestemul pentru distrugerea vieților acelor oameni cu adevărat liberi ne-a ajuns pe toți, ca neam.
În loc să le ceară iertare în genunchi tuturor acelor martiri, pentru rolul ”magistraților” în instaurarea și menținerea dictaturii, urlă scelerat pe străzi și prin CSM-uri, protestează pe trepte și încasează salarii babane, continuând fără jenă epopeea lui Taica Lazăr… nu toți, desigur, dar suficient de mulți.
Sunteți responsabili colectiv de durerea acestui neam, băi ”magistrați”!”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.