Desertul răcoros pentru miliardari se numeşte Billionaire’s Soft Serve, cântărește 350 de grame şi costă 99 de lire sterline (107 euro), devenind astfel cea mai scumpă îngheţată din capitala britanică.

Sortimentele sunt pe măsura pretenţiilor, atent alese şi minuţios realizate. Astfel, sortimentele la care trebuie să se aştepte cei care doresc să o încerce sunt: îngheţată din caramel sărat, într-un cornet confecţionat manual, presărată cu ciocolată neagră de Madagascar, îngheţată cu gust de mango, ghimbir şi fructul pasiunii, trufe din ciocolată albă belgiană, umplute cu caramel sărat, bomboane cu migdale şi sorbet de zmeură, glazură de ciocolată albă și diamante comestibile.

Clienții sunt nevoiţi să aștepte de 15 minute până când se prepară înghețata. Ea va fi disponibilă doar la magazinul Snowflake Gelato de la Selfridge’s.

În 2012, fondatorul Snowflake Gelato şi-a pus în practică conceptul de creaţie a unei gelaterii cu îngheţată făcută din cele mai fine ingrediente din lume, realizată manual. Îngheţata artizanală foarte scumpă este realizată din ingrediente 100% naturale.

Snowflake Gelato colaborează direct cu fiermierii britanici de la care îşi procură ingredientele provenite din surse locale.