Poziţia de CEO va fi preluată de Michal Szczurek, de origine poloneză, care are o experienţă de aproape 20 de ani în bancă. Acesta a avut un rol semnificativ în crearea celui mai mare fond de pensii din Polonia, apoi a trecut în arena bancară, a restructurat divizia de Retail Banking din cadrul ING Bank Szlaski, iar ultimii trei ani a condus divizia de Retail Banking a TMB Thailanda, unde ING este acţionar.

Mişu Negriţoiu s-a alăturat ING Bank în anul 1997. În anul 2006 a fost numit director general al ING Bank România şi CEO Wholesale Banking, iar ulterior, în ianuarie 2010, a devenit CEO al ING Bank România.

‘Las conducerea băncii pe mâini bune. Michal Szczurek este un lider tânăr remarcabil care aduce cu sine o experienţă valoroasă exact în ariile pe care ING intenţionează să se concentreze în următorii ani: retail, IMM-uri şi servicii bancare electronice. Sunt sigur ca Michal se va integra uşor in echipă şi că va continua să obţină rezultatele extraordinare cu care ne-am obişnuit’ a declarat Negriţoiu.
SURSA: Agerpres