În urma celor descoperite, jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan susține că agresorul nu este vârful unei reţele de carne vie, ci este chiar baza ei.

”Percheziţia eletronică are loc astăzi. Să vedem rezultatele (…) Ancheta trebuie să se desfăşoare în trei direcţii făcute de către trei achetatori specializaţi. Una este despre activitatea criminală a nemernicului ăstuia, pentru că eu sunt convins că este un criminal în serie şi asta trebuie cercetat de un procuror criminalist şi de la oameni de la Omoruri care să nu aibă treabă cu restul.

Ni s-a livrat întâi o poveste cu lupul singuratic, criminal dus cu capul, de opt ori internat, cu asta să închidă dosarul, totul, să tragă de timp. Acum s-a livrat o altă poveste, sau se străduiesc să livreze o poveste când presa a descoperit că există reţele de trafic de carne vie, să ne spună că totuşi ăsta da, era într-o reţea ,dar era la vârf, era şeful reţelei.

Nu era niciun şeful reţelei, era la bază. Era la bază şi anume la baza aia dură care le lua de păr pe stradă. Nu vedeţi că are maşina pregătită cu geamurile fumurii în spate? Fetele au fost atacate, în spate. Avea camera amenajată. Eu aş demola casa aia, metru cu metru. Casa aia şi-a construit-o singur”, a spus jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan.