Domeniul de vânătoare de 2500 de hectare a lui Gheorghe Dincă din Arad este administrat de fiica sa. Toate activitățile de pe acest domeniu sunt se pare exclusiv pentru cetățenii italieni cu bani, scrie antena3.ro.

Toate anunțurile de pe pagina de Facebook a domeniului de vânătoare sunt scrie în limba italiană, inclusiv prețurile. Persoana de contact este Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă. Aceasta nu este însă și cea care a investit bani pentru dezvoltarea afacerii. Fostul ei partener decedat acum, Giorgio Albiero, un italian bogat, s-ar fi îndrăgostit cu ani în urmă de fiica lui Dincă, s-a ocupat de partea financiară.

Informații despre acesta s-au vehiculat în spațiul public iar printre acestea se numără și aceea că ar fi avut probleme penale în Italia dar și în România. Acesta ar fi făcut obiectul unui dosar penal intrumentat la Arad referitor la introducerea ilegală în România a mii de cartușe de vânătoare.

Cartușele le-ar fi ascuns în aparate de cafea ce veneau cu tirul și au fost găsite în timpul unor percheziții. Dosarul a fost clasat însă ca urmare a morții italianului.