Update: Conform unor surse Capital, persoana din imagini, alături de șefa ANAF, MIhaela Triculescu, nu ar fi cea din poza nu ar fi Adriana Cotel.

 

Adriana Cotel

Știre inițială:

O imagine în care apar două doamne, pe care internauţii le-au identificat drept noua şefă a ANAF şi noua şefă a Agenţiei Naţionale a Medicamentului a ajuns virală pe Facebook. Având descrierea „Două şefe!“, imaginea postată de Andi Cârlan a făcut furori.

 

Ulterior, internauţii le-au identificat pe cele două personaje care se fotografiză într-un stil clasic vedetelor dornice de afirmare ca fiind noua şefă a ANAF, Mihaela Triculescu, şi noua şefă de la Agenţia Naţională a Medicamentului, Adriana Cotel, persoană cu care actuala șefă ANAF are numeroase legături, chiar și de afaceri.

Fotografia a strâns numeroase comentarii, nu toate însă pozitive.

 

Mihaela Triculescu a reprezentat companii aflate în proces cu Oficiul Registrului Comerţului, Agenţia Judeţeană a Finanţelor Dolj, Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova. Potrivit informaţiilor, Mihaela Triculescu a reprezentat firme cu activităţi în turism, agricultură, industrie alimentară, HoReCa, construcţii, dar există şi dosare în care a reprezentat companii în cauze în care sunt implicate şi instituţii ale statului.

Aceasta a reprezentat companii precum Dalysim Servimpex, cu activităţi în domeniul administrativ, Cosmica Travel, cu activităţi în domeniul turismului, Robelia Impex şi Crinos Impex, cu activităţi în domeniul comerţului alimentar, şi Snail, compania care se ocupă cu creşterea animalelor, aflată în insolvenţă. Alte dosare privesc insolvenţa Vanmoritz Group SRL, companie care activa în domeniul HoReCa sau falimentul Alisor Com SRL, firmă din judeţul Dolj cu activităţi în domeniul construcţiilor.

De asemenea, „jobul full-time al Mihaelei Triculescu a fost acela de contabilă la SC Servicii Publice SA, firma de curăţenie a Primăriei Cârcea, o comună de 3.400 de locuitori din judeţul Dolj”.

Pe lângă asta, noua şefa ANAFare şi propria afacere. Mihaela este asociat şi administrator la firma INSPIRE GENERAL SRL, o firmă care se ocupă cu „Intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific”.

Societatea a fost înfiinţată în anul 2015, când a avut un profit de a avut un profit de 74.634 de lei. Anul următor, profitul a crescut la 113.091 lei. 

Din păcate, în 2017, afacerea în care aceasta este asociată cu Adriana Cotel a înregistrat o mare cădere şi a raportat un profit de doar 4.622 de lei,