„Eu mă trezesc dimineața la 5 și închei programul la ora 17:30, cu o pauză de 30 de minute pentru masa de prânz. 10 ore muncesc ca pe bandă și plătesc impozit. Ei primesc ajutoare sociale mai mult decât salariul meu. Nu e drept.

I-am vazut în gara de la Westbahnhof din Viena, luni seara. Erau îmbracați cu haine de firmă, genți de voiaj scumpe, telefoane mobile ultimul tip. Hai să fim serioși că acești ‘talibani’, cum li se spune pe aici, nu sunt cei mai napăstuiți de soartă, sunt obraznici și smecheri. Cei năpastuiți nu pot pleca de acolo. Cei amarâtți sufera acolo în continuare”, a declarat românca, potrivit aktual24.ro.

Acesta este de părere că acestă criză a imigranților face parte dintr-un proces de islamizare a Europei și îi amintește de perioada din România de dupa Revoluție.

Să ne aducem aminte cum imediat după revoluția din ´89 toți bișnitarii certați cu legea, după ce au primit pașapoarte, au plecat la furat în Vest. Așa se întamplă si cu acești așa ziși ‘refugiați’. De ce străbat atâta drum către Europa și nu se duc în alte țari arabe care-s cu mult mai bogate decât Europa?? Vă spun eu! Asta este strategia islamizarii Europei. O să vedeți ce va fi și în România în maxim 2 ani! Germania, Austria e deja sufocată de ei”, a mai adăugat aceasta.