Irina Tănase a învățat la Colegiul Național Elena Cuza din București și a absolvit în anul 2011. Iubita lui Liviu Dragnea și-a închis contul de Facebook după ce relația sa a devenit una cunoscută.

Conoform foștilor colegi ai Irinei Tănase, aceasta „nu era un elev strălucit, însă nici nu era la coada clasei. Să spunem medie, poate puțin peste mediocru pentru o clasă de mate-info. Dar, într-adevăr, îi plăcea matematica, era bună la mate”, scrie Libertatea

”Destul de absentă cu mulți, puțin «figurantă» uneori. În schimb, respectuoasă cu profesorii, nu ieșea în evidență”, au mai spus colegii Irinei.

După terminarea liceului, Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Legăturile cu PSD încep în anul 2013 când Irina s-a implicat în organziarea unui congres al partidului. Pe vremea când Liviu Dragnea se afla la conducerea Ministerului Dezvoltării, Irina Tănase a fost angajată în cadrul instituției devenind mai apoi asistenta personală a fostului lider social-democrat. Liviu Dragnea și Irina Tănase urmau să se căsătorească. Dragnea a fost condamnat luni la trei ani și șase luni de închisoare și a fost închis în Penitenciarul Rahova.

sursa foto: Libertatea