Liderul PSD, Liviu Dragnea și-a ieșit din pepeni în momentul în care a fost solicitat să dea detalii de interes public pentru toți românii. Întrebat de un jurnalist despre autostrăzile promise în programul de guvernare, președintele PSD s-a enervat nejustificat și a avut o replica de toată jena. În clipa în care ziaristul care dorea să-i solicite un interviu mai amplu a ajuns în pragul uşii cabinetului său parlamentar, liderul PSD a explodat:  „Aşa se fac interviurile? Vrei să vii cu mine în baie?” a răbufnit Liviu Dragnea. Liderul PSD a repetat de mai multe ori această invitaţie.

Jurnalistul a reacţionat imediat pe pagina sa de Facebook pe marginea episodului cu președintele PSD. “Vii cu mine in baie?!
Liviu Dragnea. Al 3 lea om in stat, liderul Coalitiei de guvernare. A promis in 2016 ca autostrada Deva-Lugoj va fi inaugurata in 2017. Ca in 2020 vom avea autostrada intre Sibiu si Pitesti, ca vom avea 8 spitale regionale si multe altele. Am incercat sa discut cu domnul Dragnea astazi. Voi ce parere aveti despre atitudinea domniei sale?!”, a postat ziaristul, să-şi îndemne prietenii de pe Facebook să-şi spună opiniile privind ieşirea nervoasă a lui Dragnea. 

Dialogul dintre cei doi:

Jurnalistul: Aveți vreun sentiment de frustrare pentru că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite pană acum?

Liviu Dragnea: Asa se fac interviurile? Vrei sa vii cu mine în baie?

Jurnalistul: Cum adică să vin în baie? Ce înseamnă să vin în baie?

Liviu Dragnea: Sunt la mine în birou. Merg la baie. Haide, te rog, cu tot Pro TV-ul.

Te-ar putea interesa și: