Teyton și-a împărtășit intuițiile în timpul primului summit virtual Huawei, desfășurat sub tema „O lume mai bună”. El a adăugat că până în 2025 mai mult de 50% din noile infrastructuri vor fi implementate în locații critice marginale, de la mai puțin de 10% în prezent, în timp ce se estimează că 70% dintre întreprinderi vor folosi diferite niveluri de prelucrare a datelor atât în tehnologia informației (IT) și tehnologia operațională (OT). În ceea ce privește rolul pe care automatizarea și AI îl vor juca în viitoarele întreprinderi, Teyton a remarcat că întreprinderile viitoare vor avea un succes mai mare în domeniul inovării, cu o creștere preconizată a ratei de introducere a noi produse de 25%, precum și o mai mare satisfacție netă a clienților.

El a mai spus că automatizarea și AI vor fi obligatorii pe termen lung și că este necesar să înțelegem noile use case-uri, procese și oportunități care vor apărea odată cu convergența IT/OT și 5G.

La Better World Summit for NetX 2025 & X-Tech, Huawei a propus planificarea rețelelor țintă orientate spre viitor, care își propun să beneficieze de noile oportunități și să abordeze noile provocări legate de dezvoltarea tehnologiei 5G și de digitalizarea industriei.

Președintele global carrier marketing and solution sales la Huawei, Peng Song, a declarat că patru caracteristici cheie vor fi ținte de rețea în viitor, inclusiv furnizarea de conexiuni bazate pe experiențe, omniprezente, de mare viteză, bazate pe scenarii pentru clienți, precum și implementarea de arhitectură și protocoale simplificate, pe lângă creșterea vitezei de evoluție a tuturor serviciilor cu rețele simplificate.

Acestea includ, de asemenea, adoptarea flexibilității pentru servicii, implementarea, gestionarea si aplicarea AI la autonomia rețelei pentru a permite implementarea rețelei autonome de conducere.

Sursă: http://english.ahram.org.eg/NewsContent/3/12/383275/Business/Economy/Enterprises-adopting-AI-will-see–rise-in-producti.aspx

Articol realizat cu sprijinul Huawei Romania