Horoscop vineri 21 ianuarie. O zodie își pierde cumpătul din senin: Nu îţi cad bine criticile astăzi

BERBEC Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile profesionale făcute până acum încep să-şi arate rezultatele. Nu te grăbi, nu te repezi, lucrurile făcute încet și cu judecată sunt durabile. Nu plăti nimic în avans, decât dacă nu se poate altfel, poți să fii păcălit.

TAUR Naiv şi uneori chiar credul, ai o credinţă nestrămutată în parte bună a omului, în minuni şi miracole. Este perioada anului care te încântă, amintirea sărbătorilor. Dar, mai mult pragmatism nu a omorât pe nimeni și nu strică sărbătorile. Astăzi, vineri, vezi cum îți organizezi munca, nimeni nu face minuni la serviciu, decât dacă este în fișa postului!

GEMENI  Zodie duală, o parte din nativi se pregăteşte pentru iarna grea, altă parte pentru muncă concentrată ca să termine până la sfârșitul zilei și a săptămânii de lucru. Astăzi nu îţi ajunge timpul, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. Fă o analiză, un punctaj, alege două-trei afaceri importante și ocupă-te intensiv de ele.

Horoscop vineri 21 ianuarie. O zodie își pierde cumpătul din senin: Nu îţi cad bine criticile astăzi

RAC Lumea s-a săturat de conflicte şi înfruntări, aşa că filosofia ta pacifistă de viaţă este apreciată. Spiritul defensiv şi dorinţa permanentă de armonie găseşte astăzi aprobarea şi susţinerea celor din jurul tău, la serviciu, unde muncești. ”Confruntarea”, ”provocarea” sunt cuvinte mari pentru naivii ușor de condus, tu vezi-ți de treaba ta!

LEU  Nu poţi să spui că nu eşti norocos, astăzi oportunităţile abundă, dar, mare atenţie, nu ai timp, ai o singură şansă, ca la la duel, un singur foc! Pierzi sau câştigi, asta-i toată filosofia! Cu toate că nu ești în cea mai bună formă din lume, astăzi ai de rezolvat o problemă, dintr-o singură încercare.

FECIOARĂ Conjunctura te favorizeză. Nu mai arunca banii pe o mulţime de lucruri mărunte, dar seducătoare, ”oferte”, ”unicat”, ”luna reducerilor”. Fii chibzuit şi cumpăra un singur obiect important şi de bună calitate, care îţi este necesar. Te tot plângi la prieteni și familie că nu ai bani. Bani ai, dar îi risipești, fii mai cumpătat!

Horoscop vineri 21 ianuarie. O zodie își pierde cumpătul din senin: Nu îţi cad bine criticile astăzi

BALANŢĂ Aspecte favorabile în domeniul profesional şi… financiar-bancar! Dacă ai o problemă cu băncile, astăzi este ziua în care se poate să ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig. Nu amâna, nu ocoli obstacolele, în muncă. Abordează-le direct, fii hotărât – așa poți avea numai de câștigat. Cine nu încearcă, nu câștigă!

SCORPION  O zi plină de pasiune şi de realizări. Stelele indică să continui pe drumul tău strategic, fie că eşti la serviciu, fie că eşti acasă! Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, profesionale, pentru că eşti avantajat, prin mici tactici de ergonomie și PR. Organizează locul de muncă, dacă lucrezi la computer, un fotoliu gaming este foarte indicat, dacă nu chiar necesar.

SĂGETĂTOR  Datele din presă sunt contradictorii. Eşti dezorientat şi de veştile primite. O veste te interesează ceva mai mult, însă.  Afacerile cu amănuntul sunt aspectate favorabil, fie că vinzi, fie cumperi! Nu amâna problemele, nu le rostogoli, nu mai ai timp, este vineri, ultima zi din săptămână de lucru! Sau, de ce nu amâni pe săptămâna viitoare? Bună întrebare!

Horoscop vineri 21 ianuarie. O zodie își pierde cumpătul din senin: Nu îţi cad bine criticile astăzi

CAPRICORN Te cam plictiseşti, pentru că viaţa ta profesională nu este suficient de plină, de intensă. Nu ai satisfacția succesului, ai o activitate cenușie, nu ești motivat și te plictisești. Totuşi, perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei din jurul tău, cu colegii de la serviciu, de la muncă. Este un lucru bun.

VĂRSĂTOR  Sfârșești săptămâna precaut, anticipezi că poți fi pus în faţa unor situaţii paradoxale, la serviciu, la muncă. Vineri este, de obicei, o zi mai complicată, în care nu trebuie să faci mult efort, ca să termini niște etape, dar dozează-ţi bine energia! Primești, din nou, nişte veşti aşa-şi-aşa. Nu eşti în cea mai buna dintre zile, nici în cea mai bună dintre lumi!

PEŞTI Astăzi, la serviciu, nu te implica în discuţii cu alte semne de apă. Nu îţi cad bine criticile colegilor, dar, au dreptate, trebuie să recunoşti! Sau, nu au dreptate? Zâmbește, nu replica și pregătește contramăsurile, poate le cumperi covrigi calzi, ca să aibă gura plină și să nu te mai vorbească de rău. Poate îți mulțumește cineva!

Horoscop vineri 21 ianuarie. O zodie își pierde cumpătul din senin: Nu îţi cad bine criticile astăzi