Horoscop sâmbătă, 6 aprilie 2024. Zodia care se simte prinsă în capcană. Cineva refuză să-ți dea drumul

BERBEC  Dacă ceva este imposibil, nu este posibil. Asta e. Problema este că uneori credem că lucrurile sunt imposibile – dar sunt doar dificile. Vedem provocarea implicată și decidem că depășește posibilitățile noastre. Și este ușor să te ridici folosindu-te alți oameni; se pare că ne este ușor să uităm lucrurile; ne scutește de efortul (și jena) de a încerca și de a nu reuși. Apoi, vine cineva care nu știe că „nu se poate” și o face! Cu patronul tău, Marte, în legătură cu Jupiter, privești dincolo de limitele tale astăzi. Ideile noi, chiar îndrăzneţe, sunt privite favorabil de stele.

TAUR Ai cumpărat vreodată un puzzle de la un magazin de vechituri? Este o achiziție riscantă. Faptul că nu vei ști dacă toate piesele sunt în cutie până când puzzle-ul este complet adaugă o provocare suplimentară. Este ca o versiune psihologică a ruletei rusești! Acest tip de mentalitate va fi de ajutor astăzi. Situația cu care ai de-a face nu implică doar adunarea oamenilor, ci implică ca aceștia să fie de acord. Dar, luând în considerare ideile tuturor, s-ar putea să ai noroc și să ajungi cu o imagine care să-i mulțumească pe toată lumea. Un portal al posibilităților este acum deschis. Nu întârzia.

GEMENI Este dificil să te mulțumești cu al doilea loc. Dar și mai rău este să știm că suntem „al doilea cel mai bun” al altcuiva. Vrem să fim prima alegere. Și vrem să avem prima alegere. Evident, este imposibil ca fiecare să fie câștigător tot timpul. Așa că ne păcălim să credem că, indiferent de situația cu care ne confruntăm, aceasta este ceea ce vrem să facem. Ați făcut un compromis care, în inima domniei tale, vă face să te simțiți inconfortabil? Dacă ești sincer cu tine însuți, poți face o schimbare pozitivă astăzi.

Horoscop sâmbătă, 6 aprilie 2024. Zodia care se simte prinsă în capcană. Cineva refuză să-ți dea drumul

RAC  Agitația poate fi pozitivă. Atunci când vrem să instigăm la schimbare poate fi o stare utilă; îi obligă pe oameni să gândească și să ia măsuri. Dar a fi agitator este un alt lucru. A te simți agitat nu este atât de plăcut. Cineva în lumea ta creează fricțiuni. Au un obiectiv și te vor lângă ei. Dar ce vrei? Dacă te simți inconfortabil, ai tot dreptul să vă îndepărtezi din această situație. Este timpul să te gândești cu atenție la impactul pe care acest lucru îl are asupra ta. Dar, dacă te simți motivat, atunci agitația merită.

LEU  În această zi de sâmbătă este momentul să iei atitudine, să-ţi aperi interesele şi ideile. Să-ţi delimitezi teritoriul, să prevalezi, după obiceiul puternicelor feline. Haide, haide, eşti Leu, nu cine știe ce mâță leșinată! Dimineața poți finaliza în condiţii bune promisiunile care ţi-au dat atâta bătaie de cap.  In acest weekend probabil că trebuie să faci ceva cumpărături. Nimic foarte important nu pare  că se întâmplă în această perioadă, dar păzeşte-ţi teritoriul!

FECIOARA Anxietatea și entuziasmul au caracteristici similare. Ambele ne amplifică bătăile inimii și ne stimulează creierul. Diferența? Se rezumă la plăcere. Dacă ceva este distractiv, putem face față stresului implicat. Dar când suntem sub presiune să facem ceva ce nu vrem să facem, aceleași senzații au un impact negativ. Ne obosesc și ne enervează. Te confrunți cu o situație care ti se pare descurajantă. Dar vestea bună este că astăzi aduce o modalitate de a te simți mai fericit în legătură cu asta. Ceea ce înseamnă că te vei putea descurca cu mai multă ușurință. Fie că eşti pe drum de weekend, fie acasă, sâmbătă dai prea multă atenţie amănuntelor, detaliilor, după năravul zodiei.

Horoscop sâmbătă, 6 aprilie 2024. Zodia care se simte prinsă în capcană. Cineva refuză să-ți dea drumul

BALANŢĂ   A munci din greu pentru a realiza ceva este extrem de satisfăcător. Dar, victoriile surprinzătoare, fără efort sunt minunate. La fel cum potoli o sete profundă este mai plăcută decât să sorbi o băutură, poate fi bine să crezi o nevoie reală. Doar dacă, desigur, nu există nicio șansă să fie îndeplinită vreodată. S-ar putea să simți că drumul din față este plin de obstacole. Dar scopul tău este în vedere. Și cu hotărâre vei putea găsi modalități de a depăși provocările. Sentimentul de realizare, atunci când vei ajunge acolo unde vrei să ajungi, va fi special.

SCORPION  Indiferent ce faci sau spui, vei fi chestionat și probabil criticat. Dar reacția ta depinde de starea de spirit în care te afli. Dacă te simți vulnerabil, vei interpreta acest răspuns ca fiind negativ. Și pentru a evita provocarea dezaprobării, poți pierde timp și energie prețioasă încercând să pregătești un argument care să-ți susțină decizia. Dar trebuie să faci asta astăzi? Să presupunem că vedeți acele întrebări inevitabile ca fiind pozitive? Știi că judecata ta este bună. Când crezi în tine, și ceilalți o vor face.

SĂGETĂTOR   Visele tale sunt prețioase. La fel și speranțele și viziunile tale. Ele merită să fie cultivate și hrănite. Unele se vor împlini în cele din urmă. Altele s-ar putea să nu… dar asta nu le face mai puțin valoroase. Visele sunt hrana sufletului. Inspirația și imaginația ne oferă hrana esențială. De asemenea, avem nevoie de îngrijire și sprijin din partea altor persoane. Cu conducătorul tău, Jupiter, energizat de legătura cu Marte, dacă îți deschizi mintea către idei mari, vei găsi energia, motivația și sprijinul de care ai nevoie pentru a începe să le duci la bun sfârșit.

Horoscop sâmbătă, 6 aprilie 2024. Zodia care se simte prinsă în capcană. Cineva refuză să-ți dea drumul

CAPRICORN   Doar pentru că ești un suflet de încredere nu înseamnă că nu îndrăznești să fii diferit. Doar că te pricepi să-ți ascunzi ciudatenia în spatele unui exterior sensibil și respectabil. În secret, ai o mare plăcere să fii excepția de la regulă. Dacă ești tentat să faci ceva care pare „în afara caracterului” astăzi, mergi, îndrăznește. Și nu vă faceți griji pentru ceea ce vor crede oamenii. Ar putea chiar să fie bine pentru ei să te vadă într-o lumină nouă. Acesta este un moment bun pentru a fi inovatori. Fiind îndrăzneț, poți obține sprijinul și înțelegerea de care ai nevoie.

VĂRSĂTOR  Cu mintea ta inovatoare și determinarea, care te caracterizează, nu ești genul de persoană care face munți din dealuri. Dimpotrivă: atunci când te înhami la provocări descurajante, acestea tind să se micșoreze. Puteți găsi modalități de a ocoli tipurile de obstacole de care cei mai mulți dintre noi se îndepărtează. Deci… de ce te simți atât de confuz în legătură cu situația ta actuală? Ai putea fi atât de concentrat pe o problemă banală încât să nu poți vedea imaginea de ansamblu? Dacă te ocupi de o problemă minoră astăzi, vei putea face pași satisfăcători înainte.

PEŞTI  Cu toate că sâmbătă pari absent şi îngrijorat, nu trebuie să-ţi fie frică, păstrează speranţa şi porţile evenimentelor bune sunt larg deschise pentru tine. Nimic foarte rău în acest weekend! Stelele te favorizează în achizitionarea unor obiecte de îmbrăcaminte de sezon foarte cald pe care o să le porţi cu placere, pentru că îţi stau bine. Neapărat să fie din bumbac sau in de calitate, evită porcăriile din plastic.

Horoscop sâmbătă, 6 aprilie 2024. Zodia care se simte prinsă în capcană. Cineva refuză să-ți dea drumul