Horoscop sâmbătă, 16 septembrie 2023. Zodia care nu are timp pentru toate planurile

BERBEC 

Sâmbăta aceasta parcă ai avea chef să-ți aerisești plămânii și să-ți calmezi nervii departe de toți și de toate. Pentru un semn de Foc nu e o idee rea să lași lucrurile să se așeze, atunci când te simți copleșit, o pauză poate fi binevenită! Pe seară, tot ceva mai puțin social ți-ar prinde bine, poate un film bun sau să te delectezi cu una din cărțile cumpărate la ultimul târg de carte.

TAUR  

Sâmbătă poți semăna sămânța potrivită pentru o viață mai bună, urmează-ți șirul gândurilor. Acum este momentul să te odihnești cu adevărat, pentru a-i permite corpului să se regenereze în cea mai totală relaxare posibilă. Totuși, îți place să profiți de timpul liber pentru a-ți da frâu liber imaginației și creativității. Astfel, nu este de mirare că oamenii pot da peste tine la un curs de muzică sau la un atelier de pictură sau de olărit.

GEMENI

Acasă se pot simți mici tensiuni, sâmbătă, vina oboselii cu siguranță. Dacă intenționați, în cuplu, să vă mutați sau să renovați locuința, amintiți-vă că aceste demersuri necesită multă energie, iar în prezent nu aveți. Limitează-te la activitățile de rutină și alege să te odihnești și să-ți supraveghezi sănătatea: atenție la băuturile reci și la schimbările bruște de temperatură. Evită alimentele ultra procesate și dulcele concentrat.

RAC   

Sâmbăta aceasta discursurile tale pot accentua impactul privirii tale mocnite, galeșe și nu ești zgârcit cu replicile cochete, captând atenția celor din jur. Magnetismul tău personal este în creștere, mulțumită influenței favorabile a planetei Venus. Perioada favorizează și plecările, proiectele și dorințele pentru ”mai mult” sau pentru ”altceva”…Pe seară, poți primi o veste bună de la o rudă, fii, totuși, precaut.

Horoscop sâmbătă, 16 septembrie 2023. Zodia care nu are timp pentru toate planurile

LEU

Sâmbătă, poți fi nevoit să înveți o lecție valoroasă, dar dureroasă. Pentru a funcționa împreună, este esențial să ajungem la compromisuri; fie în cuplu, în familie sau la serviciu, trebuie să te relaxezi dacă nu vrei să suferi de tensiune nervoasă, ca să nu mai vorbim de riscul conflictelor, sau chiar și de riscul încheierii unor relații de către cei mai dominatori decât tine. Planeta Marte nu este blândă, iar riscul de dezacorduri și conflicte este semnificativ.

FECIOARĂ 

În weekend apreciezi momentele tale de pauză pentru a te răsfăța acasă. Fă-ți timp să ai grijă de casa ta, să faci bricolaj, să gătești, să îți primești prietenii și să organizezi ieșiri în natură alături de cei dragi, activitățile recreative preferate ale nativilor din zodia Fecioară. Să nu uităm de băile cu plante sau săruri bine mirositoare din care celorlalți li se pare că nu mai ies niciodată…

BALANŢĂ

Un pumn de fier într-o mănușă de catifea, așa definești autoritatea. Demonstrezi, fără îndoială, un simț foarte eficient al managementului, mai ales în familie, unde nimeni nu crâcnește în fața listelor tale kilometrice de cumpărături și a traseelor încâlcite pentru a lua cele mai proaspete și mai ieftine produse din locul potrivit. Cineva care te-a evitat, în ultimul timp, poate încerca, astăzi, să-şi răscumpere păcatele. 

SCORPION 

Marea ușurință în a ajunge la inima celor din este o trăsătură importantă a personalității tale. Astăzi, te poți simți înconjurat cu căldură de cei dragi. Poți fi încântat să afli părerea unora din anturaj sau poți găsi un sprijin real de la o persoană dragă. Sunt favorizate proiectele colective, dar riști să stârnești gelozia. Poți merge la cumpărături, stelele te pot învăța să adulmeci chilipiruri și poți deveni foarte bun la acest joc.  

Horoscop sâmbătă, 16 septembrie 2023. Zodia care nu are timp pentru toate planurile

SĂGETĂTOR

Sâmbătă, pare că lucrurile mici din viață te mulțumesc pe deplin, profiți și te bucuri de căminul tău sau de cei ai casei. Marea ta capacitate de a gestiona situațiile neașteptate îți permite să iei lucrurile în mod filozofic. Această configurație planetară încurajează reuniunile de familie, vizitele la părinți și bunici și depănarea amintirilor. Evită să divulgi secretele, chiar dacă sunt vechi: încrederea este cimentul social.

CAPRICORN

Stelele strălucesc pentru toți și îți pot stimula idealismul, credința într-o lume mai bună. Dacă ești tentat să călătorești, nu ezita nicio secundă. O noua aventură îți poate  aduce seninătatea pe care o cauți și, poate, vei avea parte de niște întâlniri promițătoare. O vizită la un muzeu, un concert în aer liber sau o întâlnire cu prietenii într-un nou local pot fi activități care să te ajute să reduci presiunea vieții cotidiene.

VĂRSĂTOR 

Ai o mie de planuri în minte pentru weekend și simți că nu ai timp suficient pentru a le realiza? Nu-ți fie frică și mergi înainte pas cu pas: nicio planetă nu pare să dorească să-ți perturbe decisiv planurile sau dorințele, mergi încrezător înainte! Sâmbătă poți rezista, cu succes, unei tentații, ceea ce te poate face să cedezi alteia: păcatul mândriei de sine! Mai bine lasă filosofiile și urmărește un film animat cu cei dragi, mari și mici, sigur te va binedispune!

PEŞTI

Pentru sâmbătă, planurile tale de acasă e posibil să nu se alinieze cu cele din târg. Pot apărea mici obstacole neprevăzute, care să te oblige să schimbi direcția, dar trebuie să te străduiești să nu te bosumfli, ca să nu strici cheful celor din jur. Conjunctura indică o seara relaxantă şi liniștitoare. Cerul înstelat și sufletul plin de iubire și adevăr pot picta tabloul romantic al unei din ultimele seri de vară.

Horoscop sâmbătă, 16 septembrie 2023. Zodia care nu are timp pentru toate planurile