Horoscop miercuri, 22 noiembrie. Zodia care are multe pe suflet! Trebuie să te descarci emoțional

BERBEC Când vine vorba de domeniul profesional, planeta Mercur poate să zguduie lucrurile, te poți aștepta la câteva cutremurări de la el. Bazează-te exclusiv pe puterile și abilitățile profesionale și situația ta poate evolua pozitiv. Pari să ai nevoie de a petrece timp în aer liber. Profită de momentele libere pe care le poți dedica plăcerilor tale. Unele momente de solitudine și liniște pot fi benefice, plănuiește-le!

TAUR Temperamentul tău vesel și ideile bune îți pot permite să te bucuri de o mare popularitate astăzi. Poți străluci și poți fi capabil să motivezi ”trupele” și să unești mințile. Te pot aștepta mari satisfacții în domeniul socio-profesional, dacă vei avea inspirația să nu îți devoalezi ego-ul și  sentimentul de superioritate care îți mai pot scăpa, uneori, de sub control. Poți simți că-ți dă târcoale un sentiment de oboseală, tot mai accentuat, nu-l ignora!

GEMENI E posibil să trebuiască să-ți folosești intuiția dacă vrei să profiți de unele ocazii, dar nici competitorii tăi nu par să stea prost la acest capitol, astfel că poate fi dificil de rivalizat cu ei. Răbdarea îți poate fi de ajutor că să ieși, în final, pe plus, dar nu te aștepta la vreun rezultat strălucitor. Luna iese din umbră, te încurajează să te miști, să cunoști oameni și să-ți extinzi cercul de cunoștințe.

RAC Astăzi conjunctura astrală poate indica o zi excelentă între plăcerile gurmande, gastronomice sau de alt…fel și relațiile plăcute, autentice, cu ceilalți. Gândurile tale pozitive pot fi întărite de impresii precise, presentimente precise, o clarviziune neobișnuită, poate fi un moment bun pentru a te exprima. Spune ce ai pe suflet celor dragi și te vei simți eliberat de o povară și poate vei găsi chiar sprijin și ajutor, nesperat.

Horoscop miercuri, 22 noiembrie. Zodia care are multe pe suflet! Trebuie să te descarci emoțional

LEU Conjunctura astrală indică o potențială nevoie de securitate în prezent, dar nu asta se prefigurează că îți vor aduce evenimentele. Va trebui să înveți să gestionezi instabilitățile emoționale, care sunt inevitabile. Nu-ți place ca oamenii să-ți sublinieze lipsa de voință sau de logică. Ești capabil să-ți eviți partenerul pentru a nu fi nevoit să te justifici și să-i suporți criticile. Cu toate acestea, o discuție serioasă ar trebui purtată.

FECIOARĂ Ziua ta de miercuri poate fi presărată cu momente de șansă, oportunități, întâlniri neașteptate, dar foarte satisfăcătoare și toate acestea, fără a fi nevoie să pleci de acasă. Într-adevăr, în mediul tău imediat, Luna își poate distila beneficiile, mici, dar concrete și benefice. Nu uita, pauzele și relaxarea nu sunt opționale, sunt la fel de importante precum mâncarea și somnul pentru a putea funcționa normal pe termen lung.

BALANŢĂ Luna îți poate favoriza finanțele, miercuri poate fi o zi potrivită pentru a împrumuta, a rambursa împrumuturi sau a investi. Totodată, poți face bilanțul celorlalte bunuri materiale și poți face aranjamente imobiliare sau poți solicita sfaturi de la specialiști pentru a gestiona mai bine ceea ce deții în proprietate. Pare că a venit momentul să și fructifici aceste posesiuni, care, până acum, e posibil doar să te fi costat bani și energie.

SCORPION Sentimentele tale se pot intensifica sub influenta conjuncturii astrale prezente și trebuie să ai grijă să nu cazi în obsesie, posesivitate sau suspiciune. Latura ta investigativă poate fi uneori dificil de suportat de cei apropiați. Respectă limitele și intimitatea celorlalți, menține-ți farmecul și controlează-ți pasiunile. De multe ori, starea spirituală contează mai mult decât realitatea.

Horoscop miercuri, 22 noiembrie. Zodia care are multe pe suflet! Trebuie să te descarci emoțional

SĂGETĂTOR Astăzi poți primi recompense de la superiori, profită de ocazie pentru a vorbi cu ei despre proiectul pe care îl urmărești. Ai un singur scop: să câștigi mai mulți bani, nu mai ai timp de pierdut. Profesiile de investigație, de la detectiv la jurnalist, psiholog sau chirurg, pot fi favorizate de intuiția excelentă care poate susține intelectul strălucit al nativului Săgetător. Indiferent de domeniu, se prefigurează rezultate foarte bune.

CAPRICORN Dacă ai căutat să schimbi direcția, acum poate fi momentul oportun să o faci! Acum poți să devii filosof… Îi poți surprinde pe cei apropiați cu sfaturile tale pline de înțelepciune și bunătate. Dacă te simți singur, acum poate fi momentul să cauți noi întâlniri, acestea pot fi bine aspectate și se pot crea, chiar, relații de durată, fie că sunt sentimentale sau, doar, de camaraderie.

VĂRSĂTOR Astăzi, viața ta de zi cu zi poate fi mai puțin mai agitată și unele ajustări pot fi făcute într-o atmosferă bună. Poate fi un moment excelent pentru a face unele compromisuri, dar, mai ales, pentru a spune ce ai pe inimă. La nivel material, situația pare să funcționeze în favoarea ta. Poți beneficia de un avantaj atractiv pentru o investiție pe termen lung. Dacă perspectiva unei schimbări de viață te atrage și te motivează, nu mai amâna!

PEŞTI Influența unui prieten apropiat poate fi benefică și îți poate spulbera îndoielile, nu te izola. Vitalitatea ta poate fi omniprezentă, nimic nu ar trebui să te oprească, fizic vorbind. Te-ai putea simți mai bine eliberând tensiunile printr-o activitate sportivă. Pe de altă parte aspectele lui Neptun, din zodie și ale lui Mercur, pot arăta că ţi-ai creat unele invidii şi gelozii într-o perioadă în care tu nici nu simți că ți-ar merge bine…