Horoscop luni, 23 ianuarie. Zodia care va strica totul, dacă se grăbeşte. Gândeşte bine înainte să acţionezi

BERBEC  Astăzi poți relaxa atmosfera fara sa te lasi intimidat de oamenii reci sau potențial ostili. Foarte bun punct pentru filozofia ta. Vei fi epuizat la sfârșitul zilei, ar fi bine să iei o adevărată pauză și să te oxigenezi. Îți prezinți proiectele, comunici cu entuziasm și dezvolți argumente de necombătut pentru a-ți promova proiectele. Condus de steaua ta bună și de energia ta, ar trebui să-ți câștigi cazul, dacă ceri ceva.

TAUR  Dacă îți pui întrebarea „merită jocul cu o astfel de persoană”, raspunsul este da. Conjunctura astrală îți permite să construiești o relație romantică, însă ești plin de îndoieli, probabil va fi complicat. Cineva din jurul tău te împinge, dintr-o dată nu înțelegi ce se întâmplă, apoi ești prins în joc. Ar putea fi acesta începutul unei povești de dragoste? Așteaptă să vezi!

GEMENI  Din nou nişte veşti aşa-şi-aşa. Lasă analiza şi sinteza, prima impresie contează! Ceea ce poţi cumpăra astăzi, fără să fie scump, îţi va face mare plăcere şi îţi poate fi de folos. Dacă eşti obligat să joci în continuare piesa asta de teatru care se numeşte viaţa zilnică, trebuie să faci ca simţămintele tale să nu fie evidente. Zâmbeşte şi dă-te foarte ocupat. Din fericire numai prima parte a zilei este drastică, începând de la prânz lucrurile se înviorează, urmare unei veşti.

RAC  În ciuda bunăvoinței tale, poate îți va fi greu să te concentrezi asupra intereselor tale materiale, ferește-te de neglijențe. Dacă te miști prea repede, abordarea ta ar putea eșua, nu te grăbi, graba strică treaba. Fă-ți timp pentru a analiza amănunțit situația înainte de a acționa. Pentru a obține rezultate reale bune va trebui să-ți dublezi eforturile și să fii mai atent decât de obicei.

Horoscop luni, 23 ianuarie. Zodia care va strica totul, dacă se grăbeşte. Gândeşte bine înainte să acţionezi

LEU  Astăzi, numai activităţi de rutină. Nu este indicat să începi noi afaceri, sau noi relaţii. Este bine să-ţi dozezi bine efortul, vremea capricioasă de iarnă temperat-continentală afectează negativ pe Leii cu sensibilităţi cardiace! Nu da curs propunerilor extravagante, odihneşte-te şi relaxează-te. O carte bună sau un film interesant pot crea un climat confortabil. Ceea ce s-a pierdut se va găsi.

FECIOARĂ   Deoarece îți place să mergi pe jos fără o foaie de parcurs anume, vei descoperi noi trasee pitorești, precum și virajele și ocolirile sale, virtual vorbind. Dragostea necunoscutului este și farmecul unei explorări spontane care îți pune sare în bucate și îți colorează viața. Ai toate posibilitățile de a-ți construi un viitor romantic. Dacă temerile tale te rețin, depinde doar de tine să te gândești cu atenție la consecințele acțiunilor tale. Nu ar trebui să regreti mai târziu.

BALANŢĂ “Si vis pacem para bellum”, daca doresti pacea, pregateşte-te de război! Astăzi, dacă vrei neapărat, poţi avea un conflict, dar cu ceva calm, diplomaţie şi tact, poţi obţine mai multe. Poți să fi și mai sociabil, asta te deschide către lucruri noi și noi căi de îmbogățire culturală. Distracția ta te face stângaci, ai grijă la mișcările bruște, rămâi concentrat pe ceea ce faci pentru a evita această situație.

SCORPION   Astăzi, entuziasmul și bunăvoința ta te împing să te dedici celor mai importante legături ale tale. Cei dragi vor fi încântați să profite de disponibilitatea și de buna ta dispoziție. Ce vremuri bune în perspectivă, bucură-te! Primeşti veşti, unele bune, despre proiectele tale pe termen lung, dar alte date te fac să schimbi nişte planuri pentru mâine. Îţi faci programe şi aranjamente pentru săptămâna asta.

Horoscop luni, 23 ianuarie. Zodia care va strica totul, dacă se grăbeşte. Gândeşte bine înainte să acţionezi

SĂGETĂTOR  Dragostea te cheamă astăzi. Ar putea fi acesta semnul unei viitoare relații romantice, sau continuitatea unei povești care nu este deloc terminată? Oricum ești ”în cărți”, contezi. Îți place foarte mult acest sentiment! În sfârșit găsești răspunsurile, poți merge mai departe fără teama de a dezamăgi persoana iubită.

CAPRICORN   Astăzi poți să dai o lovitură, îndrăzneala ta va fi un factor de noroc astăzi, în domeniul material. Puteți vorbi despre planurile financiare ale domniei voastre. Ești ascultat cu mare atenție și poți fi sfătuit pozitiv astăzi. Așa că mergi fără ezitare! Menține corespondența și așa poți primi vești de la cineva din străinătate de la care care nu ai mai avut vești de mult. Ai ocazia să faci un pas mare spre consolidarea profesională.

VĂRSĂTOR   Simți că ai un loc privilegiat în viață și ești plin de recunoștință pentru acest lucru. Ești impregnat de dragoste și bunătate, poate că aceasta se numește nirvana. Nu te enerva din lucruri mărunte, cum ar fi incidentele casnice sau întârzierile. Numai proştii sunt sobri tot timpul. Zâmbeşte, păstrează-ţi calmul, optimismul şi buna dispoziţie!

PEŞTI   Ziua începe foarte repede, pentru că ești într-o formă bună, chiar, poate, în mare formă. Agenda ta nu îți lasă răgaz și asta ți se potrivește perfect, în sfârșit, recunoaște-o, adori această viață agitată și această activitate sporită. Este revigorant și motivant. O furtună vă poate traversa cerul liniștit, cineva se enervează sau ceva te surprinde. Nu contează, este de scurtă durată și are puțină influență asupra cursului vieții tale. Ia notă de eveniment și mergi mai departe.

Horoscop luni, 23 ianuarie. Zodia care va strica totul, dacă se grăbeşte. Gândeşte bine înainte să acţionezi