Horoscop duminică, 27 iunie! Zodia care are interzis la cumpărături! Ce cumpără se strică imediat

BERBEC  Ai impresia că în această duminică ceva sună fals! Poate este vorba de vremea capricioasă? Propunerile celor din jur îţi par fade şi lipsite de interes. In această zi, trebuie sa lupti din greu ca sa-ti aperi convingerile si ideile tale, dar nu duci lipsa nici de argumente nici de inspiratie. Primeşti, sau faci vizite. Seara te poţi găsi într-o colectivitate favorabilă care, până la urmă, îţi  aprobă ideile.  

TAUR  În această duminică încerci să-ţi urmezi destinul, aşa cum crezi tu că a fost scris. Domeniul sentimental e avantajat, în sensul unor trăiri, emoţii noi, nuanţe de viaţă, poate şi oameni noi! Nu ai frică, pastreaza speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Gândeşte bine înainte de a face sau accepta ceva. Duminică seara te bucuri pentru că o problemă emoţională, sentimentală, care te obseda, pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine. 

GEMENI De obicei eşti direct şi chiar ironic. În această duminică nu prea ai ce să reproşezi, programul se desfăşoară cum l-ai prevăzut. Dar nu exagera în domeniul sentimental, e aspectat mediocru! Ceea ce nu trebuie să faci: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată, pe net. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajunge acasă nu-ţi mai place. Seară romantică, poate acasă, poate la un spectacol. 

RAC Forţa argumentaţiei tale logice este convingătoare! Luna, patroana ta, te favorizează cu darul intuiţiei şi al inspiraţiei. Te gândeşti la o posibilă recompensă, eşti aşa de iscusit! În această duminică, sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Se pare că ai nevoie de mai multă energie, de mai mult efort. Poţi să prevalezi printr-o mai bună organizare, dar şi prin odihnă suficientă.  

Horoscop duminică, 27 iunie! Zodia care are interzis la cumpărături! Ce cumpără se strică imediat

LEU   Un program de duminică obişnuit, banal, care nu îţi ridică probleme. Dacă gospodăria îţi cere să faci ceva muncă, concentrează-te şi termină repede. Trebuie să te odihneşti mai mult şi să recuperezi! Ocupă-te de lucruri plăcute, de un hobby, dacă ai, fă-ți rezerve de starea de bine și de plăcere. Nimeni nu trebuie să știe problemele tale personale, poate depresia prin care treci, discreția este calea către rezolvarea lor.

FECIOARĂ  În această duminică evită neclarităţile, exprimarea incompletă. Exprimă-te clar, propriu, exact, aşa poţi da impresia de competenţă, sinceritate şi empatie. Nu pleca la drum lung! Altfel, cam tot ce iţi propui iţi iese – asta pentru că dai dovada de mult realism si bun simţ. Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter, voinţă, poți să dobândeşti mai multe avantaje.  

BALANŢĂ  Eşti cam distrat, dar gata să muţi şi munţii din loc. Un exemplu clar de nepotrivire între voinţă şi putinţă! Concentrează-te, fii alert, astăzi poate fi o zi importantă pentru tine, în plan familial, emoțional! Nu te grabi, dar nici nu refuza. O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţa, asa incat decizia sa fie justa. O duminică care trece repede și fără urme. 

SCORPION   Proiectele tale de duminică par să prindă contur, aspectele astrologice sunt favorabile. Atenţie la o posibilă dispută în familie sau cu partenerul de viaţa. Dacă lucrurile se înfierbântă, poţi invoca o durere de măsele sau o problemă extrem de importantă şi rupe contactul, cum se zice in armată. Ai de facut un drum, poate la munte, poate la ţară. Un drum, dar cu profit – poate fi şi o expediţie de aprovizionare.  

Horoscop duminică, 27 iunie! Zodia care are interzis la cumpărături! Ce cumpără se strică imediat

SĂGETĂTOR  Astăzi este ziua acţiunii. Tot ceea ce faci în interesul propriu este sprijinit de conjunctură, care te poate ajuta astăzi să faci progrese serioase, mai ales în domeniul relaţiilor de familie. Dimineața probabil ca te duci la cumpăraturi, apoi o să vrei să faci puţină curaţenie în casă şi în suflet. Totuşi, în această duminică ai un moment de inspiraţie în care crezi că ai găsit o solutie pentru rezolvarea unor probleme. 

CAPRICORN  Eşti mai puţin vulnerabil. Foloseşte duminica ca să pui la punct unele situaţii sentimentale, în care nu te simţeai confortabil. Se anunţă o schimbare importantă şi trebuie să-i faci faţă! Duminică, lenea, comoditatea, este o arta. Nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie si instraineaza, in loc sa atraga! Trebuie doar sa inspiri incredere. Ia-o mai uşor, nu te ambala peste măsură, pentru că nu este cazul. 

VĂRSĂTOR   Trebuie să ai mai mult discernământ! Nu te mai lăsa emoţionat de ştirile negative, care au drept scop doar să te terorizeze, să-ți controleze viaţa. Astăzi ocupă-te de ce este bine pentru tine şi familia ta. Cu unele apecte favorabile, ai totuşi mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Duminică, în ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică. Poţi să vorbești cu o persoană deosebită, un prieten și/sau să te distrezi. 

PEŞTI  Te simţi gata să faci faţă oricărei situaţii. Eşti ca peştele în apă şi nu ai niciun complex. În această duminică poţi rezolva o parte oarecare dintre relaţiile tale sociale suspendate în timp! Trudeşti din greu la o realizare, dai un examene care poate fi şi o apariţie-şoc la o petrecere – in orice caz este vorba de un termen, de trecerea unui obstacol. Duminică seara este bine să te limitezi la zâmbete plate şi să eviţi o atitudine prea dinamică, sau chiar agresivă.

Horoscop duminică, 27 iunie! Zodia care are interzis la cumpărături! Ce cumpără se strică imediat