Horoscop duminică, 2 ianuarie. Zodia încăpățânată până la Dumnezeu. Mereu are dreptate

BERBEC  În prima duminică a anului 2022 ai simţăminte pastelate şi suave. Aşa că mai bine nu te duce la cumpărături, ca să te enervezi de cât de scump este totul. Fiind zodie de foc, protectorul zodiei militarilor, a sportivilor şi a chirurgilor, ei bine, Berbecul cel incăpăţânat este astăzi plin de energie. Astăzi nu lua nicio decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte!

 

TAUR Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales în activităţi nesemnificative şi distracţii. Pierzi timpul şi cheltuieşti banii. De astăzi, cu o configuraţie favorabilă, incepi să te simţi mai bine şi să te frămânţi mai puţin. Fii mai atent la forma fizică, probabil că sălile nu s-au deschis, dar poţi face gimnastică suedeză, cei mai curajoși și rezistenți, cu fereastra deschisă!

 

GEMENI Astăzi este una din ocaziile în care şarmul, carisma ta minunată cu care iei ochii celor din jur, poate să fie şi profitabil. Dacă reuşeşti să te concentrezi asupra a ceea ce faci şi să laşi superficialitatea de o parte, norocul este al tău. Bârfe şi intrigi cât cuprinde, mai ales pe seară, la un ceai cu rom. Nu te băga prea mult în viaţa altora, şi nu comenta, nu exagera inutil. Totuși, o veste buna, poate chiar foarte bună!

 

RAC Sub lumina misterioasă a Lunii în aspecte bune, protectoarea ta, se pot petrece multe lucruri. Fanteziile tale se pot realiza, în sfârşit. Nimic din ce a fost nu mai este! Dar amintirea lucrurilor bine făcute şi a trăirilor puternice nu te părăseşte.  Vrei să te duci la operă, care este închisă, la teatru, care este închis, la un muzeu, care este, de asemenea, închis. Cârciumele sunt, însă, deschise, cu toată distopia sanitară! Tragi concluzia că în România cultura este… alcoolică!

Horoscop duminică, 2 ianuarie. Zodia încăpățânată până la Dumnezeu. Mereu are dreptate

LEU Cu patronul tău cel fierbinte, Soarele, mişcându-se convenţional prin zodia Capricornilor cei serioşi, ai noroc în afacerile cu bani puţini, sau cu banii altora. Fiind încă o zi de vacanţă, probabil că joci în familie sau cu amicii bridge, sau rummy, pe un ban, punctul, şi normal, câştigi! Până la urmă cu toată activitatea frivolă, astăzi este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie în mijlocul acestei activităţi susţinute.

 

FECIOARĂ Este cazul să nu mai fii aşa de încordat şi de tensionat.  Relaxează-te şi încearca să nu mai porți de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nu stă în puterea ta să le rezolvi problemele, mai ales dacă au ales să călătorească în această perioadă. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună, sau cel puţin aşa pare.

 

BALANŢĂ Configuraţiile şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Călătoriile, pe drumuri sigure, sunt sub un semn fast. Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la convorbirile la telefon, evită confuziile. Nativele din zodia Balanţei, mai ales, pot fi avantajate în relaţiile amoroase. O problemă personală îşi poate găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie.

 

SCORPION Astăzi, duminică, poţi să discuţi cu prietenii care, din cauza sărbătorilor, au fost amânaţi de mai mult timp. Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi discuţii agreabile. Mici plictiseli alungate cu o carte, da, cu o carte!  Evită televizorul şi ştirile catastrofice, care nu te interesează, de fapt.  Nu accepta discuţii cu necunoscuţii care îţi sună la uşă, mai ales dacă sunt, evident, membrii unei secte.

Horoscop duminică, 2 ianuarie. Zodia încăpățânată până la Dumnezeu. Mereu are dreptate

SĂGETĂTOR Mare oboseală în această perioadă, cu toate că ai un program de distracţie încărcat  – sau tocmai de aceea. Nu-ți pune nădejdia în ajutorul celor din jur la pregătirea unor petreceri – trebuie să te descurci singur. Spiritul de întreprinzător, curajul care te caracterizează te face să iei o decizie care va fi mult discutată în familie şi de prieteni. Pentru un procent din Săgetători o realizare sentimentală în a doua jumătate a zilei.

 

CAPRICORN Păzeşte-ti sănătatea de schimbările bruşte de vreme, de presiune atmosferică, umiditate şi temperatură. Poți face mici modificări, acasă, scurte călătorii. În general această a doua zi a anului trebuie să fie un serios examen pentru ceea ce eşti de fapt şi ceea ce dorești să fii, să devii. Să-ţi faci o „foie de parcurs” pentru anul 2022. Şi nu uita că omul propune, Dumnezeu dispune! Fă-ţi şi un plan „B” o soluţie de rezervă!

 

VĂRSĂTOR  Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la prietenii buni, la cei din jurul tău, în general.  O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii.  Această zi de duminică, ziua Soarelui, face să-ți crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm.

 

PEŞTI Eşti într-o perioadă… bună! Poate nu ai performanţe de excepţie la spălatul vaselor (maşinăria aia de spărgea vasele s-a stricat)… dar te simţi aşa de bine! Dacă nu curge, pică, cu ceva tot o să te alegi, astăzi. Spiritul tău ludic se manifestă şi prin implicarea ta într-o mulţime de distracţii suculente, intrigi tainice şi comploturi vesele. Este, de asemenea, cea mai bună perioadă pentru lămurirea  afacerilor de familie.

Horoscop duminică, 2 ianuarie. Zodia încăpățânată până la Dumnezeu. Mereu are dreptate