Horoscop duminică, 16 ianuarie. Cea mai perseverentă zodie! Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine

BERBEC Duminica este densă şi aglomerată, dar eşti vesel şi motivat în ceea ce faci, adică distracţie. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă: o veste bună, poate mai pe seară. Stelele avantajeaza in mod special activităţile legate de domeniile: social şi amor. Nu că domeniile respective ar fi foarte bănoase, dar sunt… sensibile! Duminică este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter poți să dobândeşti mai multe avantaje. Deci, ziua este favorabilă lucrurilor importante în domeniul social, dar și în cel personal.

TAUR Nu spera şi nu ai teamă! În această duminică poţi ataca cu succes problemele materiale, cele urgente, cotidiene. Este un prilej bun pentru cumpărături de sezon rece. Cumpără acum, online, mâine este mai scump! Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale in cursul dimineții. Şi, poate, o petrecere drăguţă la un Capricorn care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la un un pahar, cu familia, în barul din bucătărie. Duminică este şi o zi excelentă pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri în oraş, sau mici plimbări prin magazine. Un weekend normal, aduceți normalitatea înapoi în viața domniilor voastre!

GEMENI În această duminică primeşti o veste de la un fost coleg care a plecat demult din ţară. Se simte excelent, chiar dacă presa spune multe porcării despre țara lui de adopție! Dedică ziua lucrurilor obişnuite şi mai ales nu începe să-ţi plângi de milă. Este inutil! Aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul de duminică este deja stabilit. De asemenea, este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul spectacolelor si vizitelor pe care le poţi face. Virtual, online, desigur. Utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în afara ei.

RAC Ambianţa duminicii este plăcută şi relativ avantajoasă. Crezi că poţi aborda unele persoane, că ai noroc şi putere de convingere. Încearcă, pierde numai cel care renunţă să insiste! Este o zi placuta care se poate termina intr-o petrecere, sau la ziua de naştere a unui semn de pământ, a unui Capricorn. Altfel, poţi să ai un drum scurt, dar cu profit. Weekendul este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp! Așa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene! Trebuie, dacă ţii la sănătatea ta, să reduci viteza, să te odihneşti, să te relaxezi, să dormi!

Horoscop duminică, 16 ianuarie. Cea mai perseverentă zodie! Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine

LEU Nu te grăbi, toate se întâmplă la timpul lor. Nu există urgenţe absolute, decât la spitalul de urgenţă. În rest, sunt convenţii şi închipuiri. În această duminică, nu te forţa inutil şi păgubos! Cu Soarele, patronul tău, în aspecte bune, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi pentru timpul liber, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci deobicei. Duminică configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică!

FECIOARĂ Este foarte bine dacă eşti o persoană perseverentă, tenace, o adevărată Fecioară. În această duminică ai nevoie de aceste calităţi zodiacale, ca să-ţi impui punctul de vedere, să prevalezi! Ceea ce nu trebuie să faci: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă nu-ţi mai place! Duminică seara eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine.

BALANŢĂ Prea multe veşti negative, prea multe eşecuri, tragi tu concluzia veştilor din presă. Nu e adevărat, lumea este aşa cum o priveşti, nici mai rea, nici mai bună. Ocupă-te de weekendul tău! În această duminică limitează-te la activităţile de rutină, de weekend. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu. Duminică nu uita că tăcerea este de aur, vorba de tinichea! Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care vorbești, duminică. Nu promite, la rândul tău, nimic!

SCORPION În acaestă duminică este necesar să faci procedee de întreţinere, poate puţin sport, mișcare. Trebuie, periodic, să “încălzeşti maşinăria”. Ai grijă de corpul tău şi el te va servi! Este bine să nu ai o atitudine prea dinamică, sau chiar agresivă. Evită orice decizie luată în stare emotivă. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece veţi constata ca nu ai cui să-i ceri ajutorul, dacă nu ai stabilit din timp, cine, ce face. Duminică este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta, sau măcar la un nou hobby – aşa, pur teoretic.

Horoscop duminică, 16 ianuarie. Cea mai perseverentă zodie! Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine

SĂGETĂTOR Astăzi te simţi chiar bine, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Ziua îţi este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii amoroase. Duminică, mari iubitori de natură, Săgetătorii probabil că vor alege să fie departe de aglomerație, undeva în mijlocul naturii. Ceea ce nu ştiu centaurii este că natura nu este deloc “mamă” şi că planeta aceasta este, în general, un loc ostil. Natura este indiferentă, oamenii scornesc poveştile!

CAPRICORN Efortul mare din ultimul timp şi oboseala cronică se fac simţite în weekend. Redu ritmul, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de arte, de dans, de activităţi plăcute care te încântă. Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Capricorn este în creştere – în special astăzi. Duminică este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei. Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, “rădăcinilor” – te poţi simţi foarte bine in compania lor! Un sfârșit de weekend obositoar, dar relativ plăcut, până la urmă.

VĂRSĂTOR Se schimbă vremea, se schimbă şi părerile tale. Duminică vezi cu ochi noi pe cei din jurul tău. Trebuie să faci o pauză, să te odihneşti şi, mai ales, să-ţi modifici atitudinile! Ori la bal, ori la spital! Nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta şi sâmbăta aceasta. Stelele şi vremea dar şi vremurile, puternice prin schimbari, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie. Duminică, din nou ai ceva de rezolvat în casă, dar numai în cursul prînzului. Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine aspectate.

PEŞTI În această duminică, se pare, că ai una dintre cele mai bune perioade, în care te bucuri de o formă grozavă şi eşti vesel şi cu zâmbetul pe buze, aparent fără vreun motiv evident, sau o logică. Conjunctura face să-ţi crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Primeşti o informatie neașteptată, plăcută, însă, sau ai o întâlnire neanunţată cu o persoană dragă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. Duminică seara poţi să participi la un spectacol virtual, online, sau la o aniversare foarte reală.

Horoscop duminică, 16 ianuarie. Cea mai perseverentă zodie! Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine