Horoscop de weekend, 20 – 21 aprilie 2019. Ce au pregătit astrele pentru sâmbătă şi duminică.

BERBEC Sâmbătă îţi faci griji degeaba. Lucrurile se aranjeză parcă de la sine. Evită să repeţi greşelile trecutului şi acest weekend de Florii poate deveni foarte confortabil! Sambata este o zi placuta care se poate termina intr-o petrecere. Duminică, un drum, dar cu profit. Weekendul este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi
mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp ! Asa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene!

TAUR În acest weekend de Florii doreşti să faci pe plac celor dragi, în special celor mici. Propune-le distracţii pe măsura buzunarului tău şi lasă-i pe ei să aleagă. Poţi să aduci bucurie cu bani puţini! Sâmbată este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă – sunt posibile unele întâlniri întâplătoare cu prieteni vechi dar neglijaţi.
Sfârşitul weekendului, adică duminică seara te gaseste în activitate, in orice caz muncind, cu plăcere, la un proiect – probabil că te gândești la vacanța de Sf.Paști.

GEMENI Ceva pare că te supără! Oare, ţi-ai pierdut simţul umorului? Un weekend inspirat şi norocos, mai ales pentru promovarea intereselor personale, sentimentale. Evită să vorbeşti mult! Gemenii sunt specialiştii în relaţiile publice ai zodiacului. Totuşi o bună parte din Gemeni trebuie să ocolească cu abilitate şi diplomaţie subiectele tabu de acasa, problemele tăioase din familie. Se mai face lumină şi pe strada ta şi in acest weekend de Florii ai sentimentul că, în fine, zările îţi sunt deschise şi că până la urmă viaţa este plină de farmec.

Horoscop de weekend, 20 – 21 aprilie 2019. Ce au pregătit astrele pentru sâmbătă şi duminică.

RAC Tot încerci să obţii unele informaţii, mărturisiri! Nu te potoleşti până nu stabileşti ceea ce s-a întâmplat, în acest weekend risipind energia care s-ar fi potrivit mai bine la distracţie! Sâmbătă, cu Luna, patroana ta, încă luminoasă, aproape plină, dar în descreştere, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Conjunctura astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend, de Florii, îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică!

LEU Eşti pe cale să ai mai multă grijă de tine şi de cei din jur. În acest weekend de Florii dedică mai mult timp familiei, celor dragi. Trebuie să te interesezi mai mult de problemele celorlalţi! În această perioadă este bine să nu ai o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă. Evită orice decizie luată în stare emotivă. Nu începe
acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece vei constata ca nu ai cui sa-i ceri ajutorul. Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta – aşa, pur ideatic.

Horoscop de weekend, 20 – 21 aprilie 2019. Ce au pregătit astrele pentru sâmbătă şi duminică.

FECIOARĂ Evită, la muncă, intervenţiile bruşte şi deciziile pripite. Evită şi mişcările bruşte care pot provoca crampe muşchiulare. O zi ceva mai obositoare şi enervantă. Nu pleca la drum lung! Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Fecioară este în creştere – în special sâmbătă. Duminica de Florii este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei. Seară de duminică deosebită în compania celor dragi. Nu te mai lăsa prins in capcana clasică întinsă zodiei tale, cea cu detaliile ca să nu vezi intregul. Deschide bine de tot ochii!

BALANŢĂ În acest weekend acţionezi cu multă energie şi pasiune. Păcat că cei din jur nu au ritmul tău şi nu te urmează. Partenerul, familia dau semne că au probleme şi că nu le arde de distracţie! Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături și petreceri. Sau cumparaturi pentru petreceri, pentru ca ceea ce cumperi în acest
weekend poate face mare placere celor dragi. Perioada îți este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii amoroase.

SCORPION Eşti pus în faţa unei situaţii total lipsită de sens. Poate unde ziua de sâmbătă este slab aspectata astrologic. Poate unde peste tot este haos şi nepăsare. Totuşi, eşti aproape de o abordare logică! Duminică, de Florii, din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului. Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine aspectate. Norocul este în acest weekend prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole fără să faci nici un efort. Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial.

Horoscop de weekend, 20 – 21 aprilie 2019. Ce au pregătit astrele pentru sâmbătă şi duminică.

SĂGETĂTOR Prea multă vorbărie şi prea multe destăinuri pot să-ţi influenţeze negativ reputaţia. "Rufele murdare se spală în familie;  este un proverb vechi, respectat de cei care vor să nu aibă necazuri. Nu împrumuta bani, nu lua cu imprumut, ocoleşte cazinourile şi casele de pariuri. Mare oboseală în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraîncărcat de Florii – sau tocmai de aceea. O schimbare este necesară. Nu te lăsa copleşit de rutina, caută noi distracţii, petrece timpul cu ceva nou şi caută noi prietenii.

CAPRICORN Un weekend bun, de Florii. Cu un moral bun şi bună dispoziţie, poţi întâlni oportunităţi favorabile. Ai păreri precise despre orice întâlneşti şi nu faci un secret din ele! Poate, mai multă discreţie… Duminică eşti la un spectacol sau la o aniversare. Weekendul este o vreme când trebuie să accepţi responsabilităţi sporite într-o perioadă tensionată şi afectată financiar. Asta inseamna ca trebuie sa faci o cheltuiala neprevazuta.

Horoscop de weekend, 20 – 21 aprilie 2019. Ce au pregătit astrele pentru sâmbătă şi duminică.

VĂRSĂTOR Astăzi trebuie să dai dovadă de motivaţie şi de pasiunea ta pentru tehnologie, ca să poţi face faţă problemelor de weekend. Este necesar să dai mai multă atenţie domeniului sentimental. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Duminică, zi de
mare sărbăatoare, ai un program scurt: te trezeşti târziu şi te culci devreme, asta dacă nu te duci pe seară la vreun spectacol, club sau o petrecere de zi de naştere.

PEŞTI O problemă din trecut te bântuie din nou. Eşti pe cale să primeşti ”notificare” atât de la familie şi/sau de la "jumătatea" ta, cu contract, sau nu. Weekendul este favorabil lucrurilor importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi, însă, pentru că oamenii de succes nu sunt obosiţi! Nu par că sunt obosiţi. Duminică, de Florii nu ai frică, pastreaza speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul tău strategic, îndeplinește-ți proiectele!

Horoscop de weekend, 20 – 21 aprilie 2019. Ce au pregătit astrele pentru sâmbătă şi duminică.