Horoscop de weekend, 14-15 decembrie. O zodie suferă: Zile obositoare şi aglomerate

BERBEC Weekend-ul acesta eşti pus în faţa unor situaţii paradoxale. Sâmbătă este o zi mai complicată în care nu trebuie să faci mult efort. Distracţia este concentrată mai ales duminică! Evită pe cât posibil discuţiile în contradictoriu pe subiecte de familie. Sâmbătă seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină, pregătirile de Crăciun.

TAUR Un weekend obositor şi aglomerat, în debutul vacanței de Crăciun. Sâmbătă, încearcă să-ţi nuanţezi vorbele, să nu ofensezi pe cineva. Nu critica, nu reproşa – şi mai bine, vorbeşte mai puţin! Utilizează orele de lumină naturală. Nu uita că loialitatea este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Duminică, mai toata ziua este bine aspectata de stele, asa ca profita ca sa obtii ceva favoruri, sau sa rezolvi unele situatii.

GEMENI Domeniul sentimental e favorizat, mai ales duminică! Sănătatea este bună, dar trebuie să eviţi schimbările bruşte de temperatură şi supraveghează regimul alimentar. O veste bună! O problema veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum? Lasă analizele şi mergi mai departe! O informaţie de ultimă oră te avantajează în mod deosebit. Verifică prin prietenii apropiaţi şi de încredere. Nu promite nimic!

Horoscop de weekend, 14-15 decembrie. O zodie suferă: Zile obositoare şi aglomerate

RAC E o perioadă mai complexă, când trecerea rapidă a timpului e mai greu de acceptat. Sâmbătă sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program obişnuit de weekend. Configuraţia stelelor arată o perioada buna, mai ales in ceea ce priveşte sănatatea şi amorul. Luna te îndreptăţeşte să speri în rezolvarea favorabilă a problemelor tale sentimentale, sau măcar in amanarea lor. Duminică este o zi bună pentru cumpărături, întâlniri, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau mici vizite, înainte de Crăciun.

LEU Un weekend în care nu ai timp deloc să te plictiseşti. Totul se întâmplă în acelaşi timp, o aglomeraţie aproape comică de evenimente, oameni şi emoţii. Dar ţie îţi place… ai ce vâna! Trebuie sa te gandeşti foarte bine cum o să cheltuieşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre! Duminică, acasa ta intâmpină un amestec asortat de treburi urgente care asteapta hotaririle si actiunile tale energice, mai ales în pregătirile de Crăciun.

FECIOARĂ Sâmbătă şi mai tot weekend-ul mizezi pe acţiune. Fie că este vorba de distracţie şi atunci alegi dansul în defavoarea mesei, fie de sporturi în aer liber. Dar Venus îţi face cu ochiul… Totuși, sâmbătă singurătatea îţi face bine. Nu te implica in conflicte – weekend-ul acesta nu esti un bun mediator. Duminică este o zi binevoitoare, poți să-ți împodobești bradul de Crăciun.

Horoscop de weekend, 14-15 decembrie. O zodie suferă: Zile obositoare şi aglomerate

BALANŢĂ Şi în acest weekend calculezi la bani, la dobânzi şi la procente. Nu te mai obosi, jocurile au fost deja făcute. Şi nu te-au întrebat şi pe tine, aşa că distrează-te, dar cu bani puţini! Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile sentimentale importante şi întâlnirile decisive pentru… un an mai bun! Din punct de vedere emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Poate găseşti un sfat bun.

SCORPION Nu par foarte armonioase relaţiile tale cu cei din jur. Ai ceva de obiectat, nesimţirea celor din jur te scandalizează! Dar cel mai bine este să-i faci pe nesimţiţi să se certe într ei! Implică-te mai mult în rezolvarea problemelor de acasă lăsând la o parte încăpăţânarea şi agresivitatea. Vei fi recompensat. Pe seară o veste pe care o aşteptai de ceva vreme!

SĂGETĂTOR În acest weekend vrei să faci o mulţime de lucruri cu energia proprie zodiei. Nu o să reuşeşti, dar viaţa este formată din încercări. Ceva-ceva tot o să realizezi, distracţie, cu siguranţă! Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Capacitatea ta de a te impune este susţinută de stele. O invitație neașteptată. Nu uita buchetul de flori, cutia de bomboane și sticla de șampanie!

Horoscop de weekend, 14-15 decembrie. O zodie suferă: Zile obositoare şi aglomerate

CAPRICORN Un weekend plăcut, fără probleme! Sâmbătă trebuie să eviţi asumarea de angajamente şi responsabilitaţi pe termen lung şi să nu pleci în nicio călătorie sau excursie lungă. Zodia îţi indica o zi de duminică cam monotona. Insa o seara placuta si relaxanta, cu cei dragi. Trebuie sa foloseşti una dintre retetele verificate ale reusitei in viata: sa te comporti ca si cand totul ar fi perfect!

VĂRSĂTOR Nu se întâmplă nimic negativ, dar totul cam întârzie, nu se respectă foaia ta de parcurs pentru weekend. Sâmbătă seara ai noroc! Ai mai multe propuneri de distracţie şi lucrurile par să se rezolve mai uşor. O veste sau o informaţie care te interesează. Duminică ai ceva de facut şi nu ai nici chef nici ceea ce iti trebuie. Nici nu este urgent aşa că poţi amâna, după Crăciun, sau… la anul!

PEŞTI O partidă de skanderbeg se încinge între tine şi prieteni, partener(ă). Nu vrei în ruptul capului să renunţi la programul tău de Crăciun și Revelion! Nici ei… Aşa că dă cu banul şi obţine un compromis “obiectiv”! Sâmbătă poţi rezolva relativ uşor unele problemele sentimentale şi chiar să obţii ajutor de unde nici nu te aşteptai. Trebuie să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea. Trei mere pe zi şi la doctor niciodată, spunea Paracelsus!

Horoscop de weekend, 14-15 decembrie. O zodie suferă: Zile obositoare şi aglomerate