BERBEC Astăzi trebuie să fii foarte atent, la viteza cu care te mişti, la propriu şi la figurat. Încerci să stabileşti un echilibru temporar între activitatea zilnică şi dorinţele tale personale. Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău arată că preocuparea majoră este să menţii status quo – poate este vorba o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează. Nu tot ceea ce este nou este şi mai bun. Uneori, vorba proverbului, dăm vrabia din mână pentru cioara de pe gard.

TAUR Nu este uşor să-ţi controlezi temperamentul într-un mediu nesigur şi care îţi provoacă mereu probleme. Dar, pe cât posibil, evită reproşurile, astăzi fii constructiv, caută soluţii, rezolvări! Pe de altă parte cineva “bine intenţionat” îţi şopteşte că eşti subiect de discuţie. Majoritatea bârfelor şi intrigilor nu se fac din răutate ci din plictiseala şi mahalagism, aşa că nu te enerva in mod disproporţionat şi inutil.

GEMENI Noul, noutatea, schimbarea nu-ţi sunt favorabile. Evită să cumperi ceva. Ceva te nemulţumeşte, aşa că astăzi trebuie să dai dovada de prudenţă şi inspiraţie în relaţiile cu anturajul. O zi monotonă. Cu prudenţă şi calm, trece! Nu da, sau lua, cu împrumut bani; în general orice afacere cu bani, astăzi, nu este favorabilă. Ai nevoie de mai mult noroc. Norocul se dă cu pile la Jupiter care nu este în zodia ta. Aşa că fă-ţi tu singur norocul bun!

RAC O zi care ar trebui să treacă repede. Solo, zâmbeşte şi evită orice confruntare. În duo nu purta discuţii care pot să sfârşească în duel. Nu aborda domenii mai puţin cunoscute de tine! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Uneori noul este duşmanul binelui. Nu tot ce este nou este şi bun. Nu este o perioadă indicată pentru asumarea de obligaţii pe termen lung sau formarea de noi asociaţii.

LEU Eşti un pic tensionat astăzi. Primăvara, sigur, dar şi grijile. Banii nu îţi mai ajung, preţurile au crescut prea mult! Încearcă să eviţi băncile, stabileşte o altă filozofie a cheltuielilor. Pe seară trebuie să ţii seama că eleganţa şi bunul-gust sunt elementele necesare lansarii in societatea care contează. Se pare că este un eveniment, un concert, poate. Nu vorbi mult, decât dacă spui cu adevarat lucruri interesante. Nu te împopoţona cu obiecte scumpe. Acestea sunt proteze, care suplinesc lipsa de originalitate şi de profunzime.

FECIOARĂ Astăzi poţi avea o surpriză plăcută. Familia, anturajul, perechea, dacă eşti în duo, au încredere în capacitatea şi abilităţile tale şi cred că vei reuşi! Prima parte a zilei este sub semnul lui Marte – efort şi dinamică. Nu fi preocupat sau îngrijorat de nerealizări, Cosmosul are alte priorităţi şi o altă scară a valorilor decât noi. Totul este bine, şi vorba cântecului, „aşa stă scris în stele”. Şi nu uita vorba anglo-saxonă : „No news – good news !”.

BALANŢĂ Mintea ta e sediul unor trăiri şi emoţii foarte diverse şi puternice, pe coridorul dintre logică și iubire se trântesc cu furie uşi! Cu toate aceste, sau de aceea eşti mai decis să înaintezi neabătut pe drumul intereselor tale! Trebuie să te concentrezi asupra cadrului general, a strategiei, în general şi atunci şi micile detalii care te obsedează şi enervează vor cădea la locul lor.

SCORPION Ai o bună capacitate de concentrare şi un randament bun de muncă. Este bine şi stelele te favorizează să termini tot ceea ce poţi şi să nu laşi în urmă multe lucruri pentru săptămâna viitoare. Poţi să iei rapid o decizie, dar mâine, poate, o să regreţi. Nu apăsa pe acceleratorul vieţii când nu trebuie. Astăzi, conjunctura astrală sugerează că trebuie să fii mai reţinut. Până la urmă iei o hotărâre, dar vei constata că te-ai grăbit, ca întotdeauna.

SĂGETĂTOR Vrei să fii popular, să ai multă lume în jurul tău şi eşti gata să organizezi o petrecere. Dacă eşti duo, cere acordul perechii, poţi să ai surpriza că de mult îşi dorea aşa ceva! Poţi găsi ceva informaţii care să te îndrepte către o afacere nouă. De asemenea, trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit imediat. Astăzi poţi să dai consistenţă necesară eforturilor şi să eviţi inactivitatea.

CAPRICORN Dacă ai ceva de spus, astăzi este ziua. Conjunctura arată că poţi fi ascultat cu atenţie. Eşti gata să răscoleşti tot Pământul în căutarea unui asociat corect pentru afacerile tale… Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri. Ziua de astăzi este un prilej să recapeţi iniţiativa. Energia ta vitală este în creştere, iar tot ceea ce te deranjează este că toţi prietenii tai sunt foarte ocupati. Aspectele îți indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor financiare, cu aplicaţie directă la bugetul familiei tale.

VĂRSĂTOR Dacă eşti solo mai bine nu te băga, în duo sfătuieşte-te cu perechea, să refuze ea. Nu ai nicio obligaţie, aşa că vezi-ţi de programul tău de weekend, cumpărături de vineri, filme… Profesional treburile par să meargă ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple rapid de bani. Trebuie să faci bani, nu să te gândeşti la ei! Astăzi te afli sub protecţia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi si indrăzneţe.

PEŞTI Fii mai atent la familia ta, la anturajul apropiat. Cineva se zbate ca… peştele pe uscat, nu este în stare să ia o decizie importantă pentru el şi are nevoie de sfatul şi ajutorul tău. Ai multe pe cap, dar cu un zâmbet larg de „sunt un om bun” o sa supravieţuieşti. Mai ales că eşti obosit şi nedormit! Fii mai pragmatic, dar nu zgârcit. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile cum ar fi să scapi de lucrurile nefolositoare din casa sau de la birou.