BERBEC Cu o conjunctură complexă, ai ceva probleme! Aşa că faci nişte manevre! Atenţie la urmări, de obicei te repezi şi pierzi din vedere viitorul. Urmează-ţi scopul, nu te lăsa tentat de mijloace! Primeşti o factură sau ai ceva de plată la fisc. Mult, mult prea mult! Ca şi când fiscalitatea nu ar fi altceva decât o taxă de protecţie, pentru că pentru asistenţă medicală, învăţământ etc trebuie să plăteşti din greu. Astăzi, este o zi bunicică spre bună. Cosmosul te informează că planurile pe care le-ai făcut şi le urmăreşti de ceva timp, încep, încet-încet, să se materializeze.

TAUR Astăzi ai pretenţia ca lumea să se poarte frumos cu tine, să vorbească politicos şi să-ţi ofere respect. O dorinţă legitimă, mai ales dacă atitudinea ta e echivalentă. Bine faci, bine găseşti! O perioadă ceva mai complicată în care nativii şi frumoasele native din Taur se întrebă „cum să fac mai mulţi bani ?!” Dar oricât te străduieşti şi te concentrezi, lucrurile nu par să iasă după cum le-ai proiectat şi le-ai visat. Mai încearcă! Sau renunţă la planuri, dacă eşti comod şi planurile nu sunt importante pentru tine!

GEMENI Ai ocazia să te explici, să motivezi, unele dintre atitudinile şi acţiunile tale, rămase misterioase pentru cei din jurul tău. Trebuie să cooperezi, să faci echipă, ca să poţi să ai succes! Sigur că intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale. O informaţie de la nişte colegi sau prieteni adevăraţi te pune pe pista cea bună. Mercur, retrograd, fiind de ceva vreme în apropierea Soarelui, conversaţia, tot sistemul tău de comunicare devine mai vioi şi chiar mai vesel, dacă nu chiar mai precis şi exact, dar generalităţile pe care le debitezi sunt plate şi fără originalitate.

RAC Eşti într-o perioadă de reconstrucţie sentimentală. Domeniul sensibil, delicat, al vieţii tale! Evită stresul, enervarea, efortul, nu mânca mult şi oferă-ţi prilejuri de odihnă şi relaxare! Toată lumea pare că te iubeşte şi la serviciu, acasă, sau în oraș. Ceea ce te linişteşte şi te face să produci bani şi echilibru în anturaj. O bârfă sau un schimb mai tăios de cuvinte te face să te îndoieşti de un prieten. Totuşi, poate ar fi bine să te potoleşti şi să faci pace cu prietenul sau prietena respectivă pentru că oamenii în care poţi să ai ceva încredere devin din ce în ce mai rari.

LEU Astăzi eşti la mijloc între dorinţa de reformă a vieţii tale profesionale şi nevoia de mai mult spaţiu vital, de mai multă libertate personală, aceasta din urmă dacă eşti în vacanţă! Conjunctura mai dificilă face ca starea sănătăţii pentru un procent dintre lei să nu fie perfectă; nimic important, poate mici dureri, în general. În a doua parte a zilei, mai ales după ora prânzului, ai impresii ca dintr-un caleidoscop. Colorate, frumoase, interesante, dar foarte, foarte diverse şi fără legătură cu scopurile tale.

FECIOARĂ Foloseşte ziua de astăzi pentru ordine şi disciplină! Aranjează, ordonează, clasează, înregistrează – adică dă dovadă de management performant în administrarea afacerilor personale. Mofturile şi capriciile pe care le faci, ca să nu mai vorbim de glumele proaste şi energia pe care o risipeşti în acest scop sunt demne de o cauză mai bună.

BALANŢĂ Zi favorabilă corespondenţei, comunicării. Poate, o veste de departe. Fii mai modest în pretenţii, visuri şi dorinţe şi o să te simţi mult mai bine, pentru că o să poţi să le realizezi! Atenţie la mijloacele de transport în comun. Nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante. O amică din zodia Leului, un semn de foc, în orice caz, îţi este favorabilă în toate, mai puţin profesia. Nu amesteca plăcerea cu utilul. Poate că ar fi bine, dacă îţi permite punga, să faci ceva cumpărături pentru iarnă. Ziua de azi îţi aduce un dar neaşteptat, sau o veste bună.

SCORPION Nu trebuie să te minţi mereu că o să fie bine. Gândirea pozitivă nu înseamnă să te înşeli cu bună ştiinţă! Ai o veste proastă. Încearcă să vezi cât te afectează şi ia măsurile necesare! O veste bună care te face să fii mulţumit pentru că ţi-a confirmat intuiţia. Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă, semn de foc sau de apă, te va ajuta fie la serviciu, fie în proiectele personale.

SĂGETĂTOR Sunt posibile unele conflicte minore, este o zi cu aspecte amestecate, dar în general favorabile. Astăzi e prea frig şi o să tragi de tine toată ziua. Te poţi înviora pe seară la o discuţie veselă cu prietenii, la căldură. Atenţie la cumpărături, la termenul de valabilitate. Se mai face lumină şi pe strada ta şi ai sentimentul că, în fine, zările îţi sunt deschise şi că până la urmă viaţa, aşa cum este ea, cu bucurii şi necazuri, este plină de farmec!

CAPRICORN Astăzi nu întâlneşti o opoziţie importantă, dar principalul tău inamic este încă neîncrederea în propriile forţe. Trebuie să fii puţin mai îndrăzneţ ca să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii! Este necesar să eviţi discuţiile în contradictoriu! Nu-ţi face griji, viitorul îţi este favorabil. Trebuie să fii tolerant şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru ca să reuşeşti să obţii acordul şi aliaţii necesari ca să-ţi serveşti interesele în ceea ce priveşte îmbunătăţirea vieţii tale.

VĂRSĂTOR Urmează-ţi intuiţia, prima părere, în afaceri, dar şi în dragoste. Dacă ţi se pare ceva suspect, nu insista, amână imediat, sau retrage-te. Nimic nu este ceea ce pare a fi, la prima vedere! Nu amesteca plăcutul cu utilul! Dorinţa de schimbare şi marea plictiseală cotidiană provocată de vreme și vremuri te face să cheltuieşti prea mult.

PEŞTI Astăzi simţi o mare plăcere să fii util, să ajuţi pe alţii şi astfel să te strecori neobsevat în treburile lor! Eşti aşa de curios, dar nu exagera, totul este bine când se sfârşeşte cu bine! Unele mici probleme din cauza neatenţiei şi a faptului că picioarele nu prea sunt protejate. Atenţie, mai ales la picioare, dupa cum am mai spus! Unde sunt cizmulițele, sau urâții dar călduroșii uggi? Dar, uită-tă bine la ce cumperi şi cât costă, nu ai credit nelimitat.